Misoginismul femeilor

eba udrea coaie

eba_udrea_coaieCa  barbatii sunt niste porci misogini este un fapt real si de necontestat de toata miscarea feminista din lume. E un adevar valabil ca barbatii sunt cei care ju lasa femeile sa lucreze in mina sau la forja. Tot ei au furat si locurile fruntase in politica,  ei sunt cei mai buni bucatari pentru ca saboteaza maiestria femeilor si de asemenea e vina lor ca femeile nu reusesc sa treaca testele  psihologice pentru a zbura pe avioanele supersonice…

Lasand gluma la o parte astazi m-am amuzat teribil cand am avut, inca o data, dovada ca femeile pot fi mai misogine ca barbatii. Ne sunt superioare la acest capitol din toate punctele de vedere.

Noi ne rezumam in a spune scurt: ” fa esti proasta” pe cand femeile sunt capabile sa elaboreze studii intregi, sa aduca zeci de argumente – perfect valabile – cand vor sa demonstreze ca oa alta reprezentanta a sexului slab [slab pe dracu’] este proasta.

Dovezile le gasiti la Ana Birchall si la Roxana Iordache. Nici cel mai inversunat barbat misogin nu ar fi avut rabdarea sa  argumenteze cu atata seriozitate faptul ca  o bruneta si-o- balaie nu au …coaste de drac! Mishto scrise posturile ;)

3 thoughts on “Misoginismul femeilor

 1. De acord cu tine. Am citit si eu articolului Anei Birchall si mi-a lasat un gust amar. O femeie cu studiile ei, cu pretentiile ei, sa scoata asemenea verdicte…As fi vrut un argument mai nuantat, mai realist. Ea zice ca nu trebuie promovate femei in politica doar pt ca sunt femei. Parca barbatii din politica sunt promovati pe criterii de comententa? Ea vrea sa le cerem calitate doar femeilor? Vai de capul ei.
  Acum o sa citesc si art. Roxanei sa vad daca ai dreptate.

 2. oki…domniile voastre pe ce lume traiti?…madame Birchall a spus niste adevaruri real valabile, fie ca lucrezi la stat sau in sistemul privat….eu nu vad afirmatiile misogine catusi de putin, desi am avut bunavointa de a le descoperi cautandu-le cu lupa….in fine, cred ca nu sunt facuta sa apreciez blogurile care se dezvolta pe seama altor bloguri…mult success cu reclamele…macar acestea sa merite efortul….

 3. @alina @ mitzoi

  offff. nici una nu ati inteles: era o ironie.

  ambele au dreptate. pe mine m-a amuzat faptul ca in apararea lui Crin au sarit in primul rand femeile. si nu regnul masculin.

  of of mai mai…

  iar udrea chiar nu merita atata atentie. o vaca cu curu’ mare o multi o duci la pascut si atat.

Comments are closed.