Nati Meir: 4 ani in puscarie

Teparul Nati Meir [gasiti pe blogul asta destule posturi despre el] va sta 4 ani in puscarie. Desi sentinta nu este definitiva, iata ca se face dreptate. Arestat pentru ca a dat bani falsi lui Adrian Minune, a ajuns sa fie condamnat pentru tepele dat prin Orwalsam Trading SRL  –  una din firmele sale fantoma cu care  dat sute de tepe…

Tribunalul Bucureşti a decis, astăzi, condamnarea lui Nati Meir la trei ani de închisoare pentru înşelăciune cu un spor de pedeapsă de un an.

Astfel, fostul parlamentar PRM trebuie să execute patru ani de închisoare. El a fost acuzat pentru înşelarea mai multor persoane cărora le promisese locuri de muncă în Israel, arată Mediafax.

În dosarul în care a afost audiat Nati Meir, instanţa a admis cererile a 71 de persoane înşelate de omul de afaceri cu sume mici de la câteva sute de lei până la câteva mii de dolari sau euro în valoare totală de 40.000 de dolari, 44.000 de lei şi 5.400 de euro.

Instanţa a dispus de asemenea şi confiscarea a peste 11.000 de dolari, a 700 de euro şi a aproape 20.000 de lei de la Nati Meir. Controversatul om de afaceri trebuie să plătească ANAF peste 30.000 de lei în solidar cu firma SC Orwalsam Trading SRL şi 70.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.
 [sursa Evenimentul zilei]

Pariu ca justitia inca mai sapa. Nati, habar nu ai ce te asteapta…

2 thoughts on “Nati Meir: 4 ani in puscarie

  1. nu erau asa multi. dar mintea el ca sunt zecii de mii.
    blogul lui avea cam 100 unici/zi. dar asta dupa ce mergea la Capatos in emisiune si facea circ.
    in rest… sa sta acolo multi ani. sa fie sanatos si sa se bucure de cazarea gratuita din romania :D

Comments are closed.