Nu am scris degeaba: 15% prezenta la vot

Ma vad nevoit sa ii raspund lui Adrian Ciubotaru. care indeamna generatia de mucosi sa merga la vot. Ai poate mai pub botul la prostelile astea. Mai au vise, idealuiri, sperante. eu  si cei din generatia mea, si  nu e vorba doar mine si de Arhi,  am obosit sa ii mai credem pe politicieni… faptul ca NU votez se datoreaza mai multor factori si am exemplificat in cateva posturi de ce nu votez.

Incerc sa ii explic aici lui Adrian Ciubotaru, si celor care gandesc ca el de ce nu votez desi toata argumentatia se poate reduce la 2 cuvinte: NU VREAU.

Legea actuala este f proasta. nu votez pt ca nu am pe cine sa votez in colegiul meu. si nu sunt tampit sa merg 300 km ca sa anulez un vot. in Bucuresti nu am cum sa votez desi as fi avut cativa candidati pe care probabil as fi pus stampila votat…probabil…

Am zis ca trag suturi in cur clasei politice. Nu inseamna ca nu ma intereseaza ce sa intampla cu banii platiti de mine.

da. sunt victima. ca majoritatea romanilor. dar asta nu inseamna ca o sa ii lasa sa mi-o si traga.  A merge la vot si a lasa buletinul alb nu este solutie. Este o magarie inventata pt ca in sectiile de votare sa se poata fura votul ala alb…

15-2% prezenta la vot pana la ora 14. Ma bucur ca nu am scris degeaba… cred ca prezenta la vot va fi mai mare de 35%. Dupa mine e o prezenta prea mare. Cred ca trebuia sa popularizez mai mult postul asta.