Nu mai candidez … anul acesta…

De la Victor Ciutacu  am aflat cu stupoare ca  CNA nu are limita la prostie sau ca limita acestei prostii este cerul. Si eu sunt la fel de revoltat ca si voi.

Astia unde dracu’ traiesc? Pentru ce pun taxa asta? daca eu, McGogoo, tentativa de blogger si luzer de profesie vreau sa ma dau mare pe la teve si vreau sa candidez electoratul meu nu poate sa imi savureze ideile geniale cu privire la reforma economica si sociala, cu privire la politica externa a romaniei. pentru ca practic CNA il cenzureaza pe McGogoo. Nu direct ca nu ma interzic definitv dar cer bani. Orice suma este insa mult prea mare si depaseste cu siguranta potentialul meu financiar :(  

Cum eu nu am (blogul asta nu aduce bani si nu o sa aduca decat peste 4 ani (btw – 2012 o sa fie un an bun oare pentru candidatura mea la o functie in stat?) capetele patrate de la CNA isi permit sa interzica poporului roman sansa de a avea cu 4 ani am devreme un lider necorupt, sarac si  extrem de cinstit (pt ca e prea post ca sa fure).

Ma vad astfel nevoit sa fac urmatorul anunt:

Dragi votanti, datorita mafiei de la CNA nu ma puteti vota anul acesta. Cum nici peste 4 ani nu sunt sigur ca voi avea sumele necesare unei candidaturi decente, preventiv, va rog sa donati orice suma. Pentru sumele mai mici de la 10.000 euro  nu trebuie sa va deranjati personal. Contul meu  din Insulele Virgine este acum disponibil.

Ah: pentru sume in lei va rog sa contactati secretara deoarce ea se ocupa de maruntis.

 

Sa moara fanii mei daca nu imi vine sa ma duc si le sparg geamurile cu pietre. Din pacate nu stiu unde este sediul CNA si imi plus am lucruri importante de spus natiunii… of… grea treaba politica asta!.

Muie CNA!  Muie CNA!  Muie CNA!  Muie CNA!  Muie CNA!  Muie CNA! 

One thought on “Nu mai candidez … anul acesta…

Comments are closed.