O sa ma umplu de bani!

favico…si o sa va zic: Baaaa sarantocilor!

Da. Mi-a scris Victoria Raymond. O tipa bogata. Ca ea mai sunt multe… si ele ma contacteaza. Si ele vo sa ma faca reprezentantul lor in Cote D’Ivoire. Sa le iau banii de acolo.

Salut,
fac Sper ca totul este bine cu tu, numele meu este Victoria Raymond,  eu sânt 21ani bătrân fată fiica singurul supravieţuitor al părinţilor mei cu întârziere, sînt de la Cote D’Ivoire, Am vrea să vă să vă întreb pentru ajutor, nu ştiu dacă poţi fi capabil să mă ajute să meu limbă este franceza si engleza.
Vă rugăm  aveţi în cazul în care mă poate ajuta doar spune-mi, astfel că am să vă va explica cum ne puteţi ajuta-mi,Vreau să tu să pretindă moştenire meu, pe care tatăl meu a plecat cu întârziere pentru mine înainte de a lui moartea.
tatăl meu târziu stânga suma de suma de bani depuse sub custodia companiei de securitate în ţara mea.
când el fost de viaţă doi ani, un du-te,, 2.5 milioane dolari, vreau tu mă ajute pentru a prelua de bani, astfel încât să putem aranja pentru a transfera bani în ţara dumneavoastră, în cazul în care eu şi puteţi folosi banii împreună pentru invesment mai bune.
Promit să vă dea 20%, în cazul în care sunteţi de acord să mă ajute, atunci când ne finală de transfer de bani pentru îngrijirea dumneavoastră în ţara dumneavoastră,vă va oferi, de asemenea, tipul de afacere, putem folosi banii pentru a investi, de ce invesment va fi pe numele dvs., pentru că i se va dori să-şi continue şcoala mea atunci cand voi  veni la întâlni tu.

mulţumiri şi Dumnezeu să binecuvânteze
de aşteptare pentru raspunsul tau
Mele salutări
Victoria

Lasand gluma la o parte, cred ca e clar ca sunt destui disperati care pun botu’ la asa ceva…

3 thoughts on “O sa ma umplu de bani!

  1. aoloeu :)) câte mail-uri de astea am primit până acum :)

    habar nu am ce sunt cu ele, dar manevră sigur sunt!

    La mulţi ani! :)

  2. :) Matusa-mea e pleacata in afara de mult timp si am trecut-o cu domiciliul la mine. Dupa un timp a aparut la cutia de scrisori o foaie trasa la imprimanta, adresata ei. Continea o “afacere” nigeriana clasica. Pacat ca nu am pastrat-o.
    Interesant sau ce?

Comments are closed.