Recomand: blog George Ogararu

george ogararu

george ogararuEmisiunea Dupa bloguri a subcomat din motive financiare electorale. Asa ca duminica seara am asteptat degeaba emisiunea. Am ales sa o urmaresc astazi pe internet. Pana pe la minutul 20 nu am gasit nimic nou.

Cand am vazut ca incepe Teo sa vorbeasca despre fotbal am schimbat fereastra. Pana am auzit un  nume de fotbalist pe care il stimez: Ogararu. O sa explic si de ce. In 2004  Zenga a fost indepartat de Gigi Becali de la Steaua dar echipa a castigat campionatul si fara el… Echipa, suporterii in delir pe stadion… Atunci Ogararu a facut un gest care mi-a ramas in minte: s-a dus in fata camerelor de filmat si a tipat in italiana: “Grazie Zenga, Ti amo! ” continuand in romana: “datoriata tie suntem aici”

Revin la Dupa Bloguri pentru ca acolo am aflat ca Ogararu are un blog.  Am dat pe gugle : “ogararau blog” si am descoperit ca instinctul nu ma inselase. Uite cu cat bun simt si ce frumos scrie George Ogararu:

“Traim intr-o tara decapitata de aceasta epoca a consumismului, a desacralizarii, a rating-ului fara scrupule si a manipularii in masa, a denigrarii frumosului si a promovarii prostului gust, unde adevaratele exemple sunt cenzurate.”

Ogararule,  bravo nene.! Felictari pentru ca esti onest, pt ca ai cei sapte ani de acasa…. Sper sa poti sa iesi afara, sa joci la o echipa mare, sa iti faci un nume, si la anul cineva sa te foloseasca ca brand  pentru romania. Alaturi de Bute…

Plm. numai idioti ne conduc…. fara pica de imaginatie, fara alt interes decat propriul buzunar. Norocul este ca mai dai de oameni ca Ogararu si care te mai fac sa speri…