Romanii sunt vinovatii pentru acesta coalitie

Boc:
Formarea coaliţiei de guvernare PSD-PDL, “nu a fost o bucurie” nici pentru PDL şi nici pentru PSD, dar “asta ne-au dat românii, asta avem”.
Basescu:
M-am dezamăgit şi pe mine însumi când am adus PSD la putere”

Astia doi iar fac pe victimele. cu siguranta in momentul cand simpatizantii PSD si PDL au pus stampila pe ei au vrut clar un Guvern format din cele doua partide.  de fapt mint. Nu doar simpatizantii celor doua partide. Toti votantii si nevotantii  au dorit asta.  Si copii nenascuti au vrut asta: isi bateau mamele cu picioarele in burta de nerabdare sa vada un guvern PDL PSD. Raul, ramul, Dunarea si Carpatii (cu si fara filtru) au visat de secole intregi la acest guvern!

hai sictir bah!

amandoi sunteti niste parsivi. plngeti cu lacrimi de crocodil. Ati vrut ciolanul si capul lui Tariceanu. incompetentilor… nu sunteti in stare sa guvernati nici daca o sa aveti 99% dar ce sa faceti… plangeti si voi si boii de romani or sa va creada si iar o sa va voteze.

/scarba mode on

3 thoughts on “Romanii sunt vinovatii pentru acesta coalitie

  1. …sau mai degraba a inaintasilor nostrii !
    Puteau si ei s-o lase mai moale la Selimbar – poate ca astazi am fi gandit altfel !     :D

  2. Basescule, se mori tu? La tine mereu sunt altii de vina? Tu niciodata nu ai fost lasat in durerea si in planurile tale? Hai sictir! Mureati ca impartea Tariceanu doar cu ai lui.
    LOL scarba mode

Comments are closed.