Romanii vor locuinte sub 60.000 de euro

euro 1

euro_1Imi tot trimite o agentie imobiliare emailuri cu oferte de inchiriere sau vanzare  care de care mai scumpa si  mai bengoasa pe care nu prea le citesc din motivul ca in tara asta nu voi avea niciodata banii sa imi cumpar o casa. Nici macar sa repar casa parintilor mei de la tara nu voi avea banii.  Stirea este insa interesanta si poat constructorii si bancile baga ceva la cap:

Romanii vor locuinte sub 60.000 de euro

Compania noastra a efectuat in perioada 5 – 19 iunie un sondaj online pe site-ul www.eurometropola.ro, prin care solicita vizitatorilor sa opteze pentru suma pe care sunt dispusi sa o plateasaca pentru o locuinta.

In aceasta perioada 1.556 de vizitatori s-au inscris provocarii noastre, dintre care 55.5% sunt dispusi sa plateasaca pentru o locuinta sub 60.000 de euro.

Diferentele fata de celelalte optiuni sunt insemnate din punct de vedere valoric, doar 20 % dintre vizitatori fiind dispusi sa plateasca pana intr-o suta de mii de euro pentru un apartament. 11% din cei intervievati sunt decisi sa nu cumpere in aceasta perioada, in timp ce 8% dintre respondenti ar aloca un buget intre 100 si 150.000 de euro pentru o locuinta. (Detalii aici)

Asta arata cam care sunt veniturile a mai mult de jumatate din romani. OFC,  nu cred ca cei 55% ar plati cu banii jos.