Si totusi este un text in limba romana…

Am avut shop toata noaptea la Taurin.shot00040
Cam slab numai 4 crafturi… S-au inmultit dwarfii care pot sa crafteze S-uri.
Sa vedem ce e prin piata in Giran. mda. Iar nu e SOP. Tre sa ma duc la spoil.
sa scot CBP, SOP, M Ore, M Thread… nici Iron si Varnish nu prea mai am…
Am luat aseara recipa de Arcana Mace cu 185 mil adena. poate iese. dar tre sa mai fac Mithril Aloy si Durable Metal Plate. Daca iese craftul o sa am si eu arma pentru Storm Screamer. Nasol ca nu am Cry de 13 sa ii pun SA. Am 3 arme de S dar nu am AM-ul asta care e cel mai important. O avea SH-ul cel mai mare DMG dintre magi dar Cast Speed-ul e de kkt.
OMFG un EE are la shop 375 shafturi de Draconic Bow… si eu caut de nebun 6 headuri de AM… nu stiu ce sa fac… sa vand 1000 cry A sau sa le fac SSA si BSSA… si sa las shop cu ele in Aden sau Goddard.
Pfff am spart 3 earings de TTS… am peste 1k cry S. sunt bune mai tarziu dar in oly o sa imi iau omor fara jwels. stau cu maje… e drept la +4. macar rings si necklance sunt +5. nu am nici Ancient Adana ca sa cumpar gemstone de S. Cred ca azi farmez in Catacomba pe Spectral Master cu Shilen Saint in Dual.

Daca fac pana miercuri 2500 molari e bine. Nu mai vreau sa incerc la Red cabinet… ieri mi-a dat recipa de Major Arcana Boots…. bine ca nu am luat fail.
Poate iau Recipa de Armura de S… sper sa nu pice aia de roba… sau mai rau sa nu imi dea adena la reward … imi trebuie de Draconic sau Imperial Crushader… FMM si armura de IC e din 2 bucati!!!
Daca gasesc EWS la 80-85 o sa cumpar… q din MOS dureaza prea mult. nu am decat 2500 scripturi. pana la 4k mai e… si nu am timp sa bat prin MOS acuma… prefer Ketra.
dar sa nu ma i pierd timpul cu pvp pentru Spot… Desparionul ala nu il ia nimeni… desi are SA si este enchantat la +3. cred ca il dau Mikutzei sa il puna pe Prophet… ieri a facut 73… si destul de mult XP… daca vine pe Dex… in max 5 zile are lvl 76…
sa ma uit pe PMFUN.COM sa vad unde mai pica parts de Avadon Robe… sa ii fac si lui Tane sa aibe pe SPS set de B macar… pate vand unul din seturile de Tallum sau Dual SLS-urile alea +5… si poate imi iau Queen Ant Ring.
gata. am plecat la Farm… trebuie sa mai omor cca 3k Mobi… pt q din Ketra… pica bine itmeii la Generali dar nu pica varnish…
este foarte bine gandit Lineage 2. (Lainegi cum zic unii si… de fapt se pronunta: LINEAGII din cate am auzit…)

Legaturi:
http://www.lineage2.com (site oficial Lineage 2)
http://www.l2dex.eu/ (Lineage 2 DEX Romania best private server in the World)
http://www.escape.uv.ro (site-ul fostului meu clan: Escape)
http://www.pmfun.com (baza de date excelenta : questuri, recipe, drop si spoil, etc)
John McGogoo aKa johnnyKid

3 thoughts on “Si totusi este un text in limba romana…

  1. Doamnee…nu-mi vine a crede ca eu chiar inteleg ce scrie acolo =)))) mai stii cand m-am apucat de joc??? cand veneam la sala va schimbati toti la fata:”IAR STRESSUUU…PLEACA ACAS’!!!”. A trecut ceva timp de atunci…and i’m sitll a noob, but a beter noob!! :))

Comments are closed.