Site-ul aliantamaro.ro e de kkt

emil boc morcovel furat

emil-boc-morcovel-furatIn decembrie 1989 unii au murit pentru libertate. Din pacate pentru libertatea ca altii sa fure libeeeeeeri, ca sa incerc un anacronic joc de cuvinte. Nu am terminat de terminat injuraturile pentru generatia copy and paste si am ocazia sa ii injur pe altii: aliantamaro.ro. Si astia au ciordit de la subsemnatul. Cine sa fie cine sa fie? Ia sa fac un exercitiu de logica si sa incerc sa descopar liberalul autorul acestui site.

De cateva zile pe adesense tot vad reclame cu Alianta Maro care se refera la violul cu tenta sado-maso care se petrece din decembrie anul trecut intre PSD si PDL. Cum  pe  aia de la PRM nu ii duce mintea atat de departe si cum cei mai preznti pe google adsense  in ultimul an au fost liberalii, nu imi ramane decat sa le atribui lor  si site-ul aliantamaro.ro. Cine dracu o sa va mai voteze daca ciorditi? Ma flateaza ca sunt citit. Nu vreau decat sa vad ca cereti voie si indicati sursa… Ah, ati lipsit de acasa in primii sapte ani.

Concluzie: mai are rost sa incerc sa explic altor retarzi ca nu e frumos sa fure cand ei au exemple pe politicieni?
emil boc morcovel2 furat

Update: dovada ca liberalii sunt cei care au ciordit poza  am gasit-o azi in Cotidianul care are un interviu cu 1q Sapro despre povestea Videoclipului – Incompetentii  aka Alianta maro