Spameri and hateri

“La inceput un blog nu are hateri, ci doar… cititori”

Cand am citit asta pe blogul Andressei  dar si faptul caca unele amice/bloggerite de ale ei si-au deschis privatizare adica si-au parolat blogul am ras ironic… Nu prea intelegeam de ce cineva si-ar varsa veninul pe oameni pe care nu ii cunoaste si pentru ca te satui de unii iti parolezi blogul….

Da, si eu sunt al dracu’ si ma iau de diverse persoane publice dar nu o fac cu ura. Eu fac misto. Sunt ironic, acid ba chiar sarcastic. In general nu ma supar pe glumele oamenilor. Mile Carpenisan  a incercat sa ma jigneasca cu un comentariu pe blogul lui Ciutacu insa a spus si un banc si am ras. Dupa care Mile si-a cerut scuze si totul a ramas ok.

La postul despre Fane, Schiopu si Florica mi-a aparut un comentariu, deplasat din punctul meu de vedere. Ma intreba cineva daca eu sunt al patru-lea caine din poza.  Am raspuns ca nu. Astazi a aparut un altul care spunea ca daca nu sunt caine sunt impotent. Si astfel am marcat primul spam la comentarii. Si ii raspund aluia care m-a facut impotent ca poate sa intrebe pe ma-sa daca sunt sau nu. Ea stie mai bine si nu vreau sa par laudaros.

Inca o data ii dau dreptate lui  Zoso care baneaza sau markeaza ca spam comentariile unor comentatori care il injura.

Asa ca am sa fac de astazi niste reguli pe McGogoo.Ro

– ma injuri : spam+ban (injura-ma la tine pe blog oricum nu te vizitez)

–  comentezi de dragul de a avea nr. de comentarii (aka link desi am NOFOLOW) : nu iti aprob comentariile

– injuri alti comentatori : spam+ban

– comentezi pe langa subiectul postului, comentariul nu se aproba.

–  lista ramane deschisa…

update: am descoperit ce avea cu mine IMPOTENTUL care a comentat la mine. S-a identificat el in categoria celor de care vorbeste  Vis Urat si unde eu am comentat amuzat de  traznaile lui Vis Urat … cata impotenta mentala sa ai inca sa urasti pe unul ca are trafic mai mare ca al tau???

5 thoughts on “Spameri and hateri

 1. Ideea e urmatoarea: nu critica persoana, critica ideile, cometariile, etc.
  Daca te injura e ok; dar trebuie sa vezi de ce face asta!
  Tu ce crezi: E mai rau sa se vorbeasca despre tine sau sa nu se vorbeasca?

 2. daca nu imi critica ideile ci ma ataca pe mine prefer sa nu il intereseze persoana mea…
  cunosc destui idioti IRL. nu am nevoie si de cretini virtuali.

 3. My house, my rules. Sunt o mica nazista, dar asa merge treaba (si) la mine. Ai de comentat? Fa-o decent cu argumente. Nu am pretentia ca ai mei cititori sa aprobe toate ineptiile mele, dar nici nu imi convine sa se afiseze tot felul de frustrati care au uitat treaba aia cu cei 7 ani de acasa.

  Masura mi se pare deci de bun simt. Esti in stare sa comentezi decent? La cat mai multe aparitii pe blog. Nu? Sunt si alte situri ;)

 4. Dojo, se pare ca “un pic de radicalism” se necesita pe bloguri, pentru ca unii nu prea isi dau seama, unde se termina tarlaua cu libertatea lor si unde incepe cea cu libertatea celui de langa ei! ;)

 5. welcome artistu’ :)
  eu am lasat moderate comentariile acum. citesc ce scrie un comentator nou, si aprob sau nu… ma gandeam sa mai si moderez din ele insa… o sa vad…

Comments are closed.