Sunt un nesimtit?

De cateva zile am observat in trecata ca vin vizitatori de la Roxana Iordache. eh, mi-am zis am comentat acolo si iaca mai dau unii click… clack… Ok. am comentat dar vad ca vizitatorii insista sa apara! Ce sa fie? ce sa fie?

:idea:

Dau cu ochiul prin blogroll-ul ei si ce vad? link la blogul subsemnatului (link corect www.mcgogoo.ro) nu ca la lenesul de  Cabral care a lasat adresa de la blogspot. (nu e nici o problema bro ziceam doar asa ca sa te sacai, ca am aflat eu din surse ca te oftici !!! :roll:

 

Desi injur pe blog destul de mult (am primit niste reprosuri pe tema asta si am sa raspund intr-un alt post si de ce injur – nu o fac ca sa ma dau in stamba !!!) trebuie sa arat ca  dimpotriva nu sunt un nesimit si ca la mine la tara,  am primit cei 7 ani de acasa, si spun un sincer Multumesc Roxanei Iordache pentru link. Si chiar nu ma asteptam la asta…

si… pentru ca un multumesc nu este de ajuns (da, m-a apucat generozitatea sisinceritatea azi !!!) am cautat o piesa pe care o dedic Roxanei Iordache.

httpv://www.youtube.com/watch?v=fMHoEv7jj_U

 versurile AICI