200 de bloggeri la Blog & Roll

Pe cei care ii tin bracinarii (vocile) abia astept sa ii vad cum se vor screme sa cante. Blog & Roll – editia a doua, va aduna peste 200 bloggeri care mai de care mai talentati. L-am convins si pe Magic Iorga sa se inscrie si sa vina la evenientul anului. M-am inscris inca de la inceput pe invita.ro .  Am downloadat lista cu melodiile dar nu am avut cum sa o citesc deoarece nu am Ms Office instalat in computer. Asa ca ma duc acolo ca spectator, cata sa aplaude prestatia bloggerilor si bloggeritelor.

karaoke1

 Detalii despre Blog and Roll la Sorin Tudor  si Costin organizatorii acesti megaultrasuperextraevenimentblogosferic.

2 thoughts on “200 de bloggeri la Blog & Roll

  1. Eu am incercat sa va urmaresc pe netv, dar se vedea foarte naspa! Oricum … se vedea ca va “dicstrati” … Am vazut-o pe Lamaia, la un moment dat,cand “presta” live si l-am mai vazut si pe cel care ne da “aprobarea divina” la comentarii.

    Se vede treaba ca v-ati distrat! Bine asa. Altadata, am sa vin si eu, daca am sa stiu din timp … de data asta, am fost luata pe nepregatite, dar sper sa nu mai ratez ocaziile viitoare.

    De acum astept poze de la voi, dat fiind faptul ca “fotograful sef” care ne aproviziona cu fotografii de obicei, nu a putut ajunge nici el la marele karaoke blogosferic! :razz:

Comments are closed.