Cum se promoveaza restaurantele in Romania?

Solutii-creative-pentru-promovare-restaurante-HORECA-marketing


S-au scurs peste cinci ani de cand am optat pentru plecarea din tara. De peste patru ani locuiesc in Marea Britanie.

Desi sunt zeci de magazine romanesti si nu sunt un fan al gatitului cateodata mai greses si vreau sa mai fac cate un compromis culinar. Asa ca din cand in cand (cam de 2-3 ori pe an) mai caut retete romanesti. pentru ca trebuie sa ajung si in Bucuresti am aruncat un ochi si la serviciile oferite de hoteluri, pensiuni sau restaurante.

In cautarile mele dupa retete, idei, noutati din domeniul culinar autohton, am observat fara suprindere cum grosul industriei hoteliere si a restaurantelor, a ramas exact ca in 2014 cand am plecat din tara. Absolut intamplator am dat peste site-ul: www.promovarerestaurante.ro. Foarte atent lucrat, atentie mare la detalii, foarte bine structurata partea de produse si servicii axata stric pe solutiile de promovare restaurante si hoteluri.

Mi-a placut siteul, si pentru ca lucram la un proiect din domeniul bucatariei romanesti in UK, am stat sa il analizez mai atent si observat ca e realizat de Creative IT Media. Pe Razvan Bordeanu, co-fondatorul agentiei, il stiam de acum ani de zile, de cand am lucrat impreuna la un proiect. Am fost placut surprins sa il gasesc implicat intr-o misiune pentru promovarea zonei HORECA din Romania. L-am contactat pe messengerul de la Fb sa vad mai exact ce mai face si ce anume ofera, cum i-a venit o astfel de idee… mi-a facut un rezumat si am scris pe scurt cu ce se mai ocupa agentia lui. Asa ca am zis sa scriu un articol aici desi numarul vizitatorilor a scazut sub 200 deoarece nu mai scru decat rar pe blog.

„Avem peste 6 ani de agentie de publicitate. In zona restaurantelor si a hotelurilor este haos. Piata are nevoie de un refresh.

Ne-am adaptat produsele si serviciile astfel incat un manager de restaurant sau hotel sa gaseasca pachetul complet de produse si servicii intr-un singur loc, evitand astfel risipa de resurse importante: timp si bani ”.

Asadar printr-un singur telefon sau email, un consultant dedicat va gestiona eficient o serie de probleme precum:

  • Partea de design grafic si pregatire de tipar;
  • Fotografie si retusare;
  • Print si personalizare materiale;
  • Realizare meniuri restaurant;
  • Sisteme de signalistica (panouri, suporturi, rame, bannere etc.)
  • Campanii de promovare si comunicare; „

Razvan Bordeanu – Specialist in marketing si publicitate at Creative IT Media

Pare o initiativa destul de serioasa, asadar mult succes Creative IT Media in noul vostru proiect!