A aparut Yahoo messenger 11. Cu riscuri.

yahoo messenger 11a

A aparut noua versiune a celui mai popular instant messenger din .ro si anume yahoo.

Acesta vine cu o serie de facilitati despre care puteti sa cititi la Blogatu. Presupun ca va intereseaza parerea mea, asa ca  mentionez ca multe dintre aceste facilitati sunt inutile din punctul meu de vedere. In locul unui instant messenger simplu, care sa nu haleasca la micul dejun cei 2 Gb de RAM ai pc-ul meu echipa yahoo au reusit sa faca un megasoft mult prea complex, cu o serie de functii care nu vor fi folosite decat intr-o proportie destul de mica.

yahoo messenger 11a

Una din aceste este aceea ca yahoo messenger 11 se interconecteaza cu facebook [e un mister pentru mine cum a ajuns reteaua asta atat de populara si sa valoreze pe vremuri de criza cca 12 miliarde dolari… ].

Chestie interesanta dar nu din perspectiva utilitatii ci din perspectiva, pe termen lung, a dependentei a tot mai mulor site-uri de FB.ME.

Nu despre asta vroiam insa sa va vorbesc ci despre intimitate. Pentru ca acum cei care folosesc yahoo! Messenger pot sa acceseze arhiva conversatiilor  de pe orice alt calculator la care sunt logati si, mai mult poti fi logat pe mai multe PC-uri simultan.

yahoo messenger 11

Practic, daca uiti sesiunea  de yahoo messenger deschisa pe un computer oricine iti poate accesa arhiva si se poate delecta cu ea…

Desigur poti da disable la aceasta functie dar cati stiu sa faca asta? Pentru aceasta am pus jos un print screen care sper ca o sa va lamureasca.

yahoo messenger 11b

Download Yahoo Messenger 11!

4 thoughts on “A aparut Yahoo messenger 11. Cu riscuri.

  1. Şi uite aşa sunt nevoit să iau în considerare Pidgin sau Trillian. Sau, de ce nu, o extensie de browser, simplă, care să mă lase să schimb 3 cuvinte.
    Ăştia merg pe urmele lui Nero, care era cândva un soft decent de ars discuri. După aia…

  2. exact bogdan. Toata lumea in loc sa simplifice softul, sa il faca sa consume cat mai putine resurse la un PC se fac tot mai complicate.

  3. Bua ma enervezi, iti tund floaca aia de par din cap de nu te vezi!!! Pai daca asta papa din memmoria calculatorului, de ce sfarcul calului imi zici sa il instalez?!? Ma mut pe IM de la gmail.. e mai simplu si nu papa nic, am zis!!!

  4. ah si da… sa fac caca pe el de fb, nu de alta dar numa asa ma pot lauda ca am facut caca pe 12 miliarde de dolari… daca nu pot sa ii am, macar sa fac caca pe ei :D

Comments are closed.