Ai sansa de a schimba destinele educatiei

DA MAI DEPARTE:

Ai sansa de a schimba destinele educatiei! Au inceput inscrierile la Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta 2009!

IRSCA Gifted Education lanseaza inscrierile pentru Scoala de Iarna a Educatiei de Excelenta, editia a II-a, Gura Humorului- 30 ianuarie-8 februarie 2009, un eveniment unic la nivel national si european in domeniul gifted education, adresat cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar din toata tara.

Vei avea ocazia sa intri in dialog cu peste 15 traineri nationali si internationali acoperind o paleta extrem de atractiva de cursuri, workshop-uri si module, de la gifted education, leadership, mentoring si invatare si memorare rapida la invatare cross-curriculara si inter-disciplinara, creativitate, gandire laterala, comunicare non-violenta, educatie prin experienta, educatie prin arta si prin joc, jocuri educationale inteligente. Cursurile au fost selectate in mod special avand in vedere tema Scolii de Iarna, si anume, Anul 2009 – Anul European al Creativitatii si al Inovatiei.

Vream sa te punem pe ganduri. Vrem sa iti oferim sansa sa te implici in noul tip de educatie care se prefigureaza in noua era pe care o va parcurge omenirea.
Tu esti primul cel mai aproape de ei, de elevi si de studenti. Tu esti Profesorul, Invatatorul si Directorul de Scoala cu litere mari. Pe tine te asteptam la cea mai minunata Scoala de Iarna, unde poti sa razi, sa te bucuri, sa te pui in valoare, sa traiesti cu toate emotiile, intelectul si pasiunea care ard in tine. Noi te asteptam. Mai jos ai motivele serioase de gandit (pentru ceea ce ne asteapta in viitorul umanitatii) si toate detaliile (pentru ca scoala noastra te invita sa actionezi repede si procesul de selectie este foarte competitiv). Vrem sa vii, cu tine scoala romaneasca capata un nou sens.

Detalii despre conditii de participare, selectie, parteneri, se gasesc la:

www.supradotati.ro/scoala