Alegeri europarlamentare iunie 2007. Rezultate finale

Rezultatele finale ale alegerilor europarlamentare pe langa care majoritatea romanilor tocmai trecura senini, indiferenti la soarta tarii dar in acelas timp scarbiti de sleahta de talhari care ne conduce, ne facura sa ocupam un frumos penultim loc in topul prezentei la vot.

Nu mai stau sa le dau lectii de morala si sa le explic ce cred eu despre ei. Oricum ii doare in cur.  Trec direct la rezultate: Alianţa PSD+PC, a obţinut 31,07% din voturi, fiind urmată de PDL cu 29,71%%, PNL – 14,52%, UDMR – 8,92%, PRM – 8,65% şi Elena Băsescu – 4,22%%..

Concluzii? Mai are rost? Am fost penultimii la prezenta la vot si nici macar asta nu o sa ii miste pe ratatii ce pretind ca ne conduc. ei isi vad mai departe de afacerile lor. Si, ca sa raspund unora care imi reprosaza de ce nu am mers la vot:  nu aveam ce. Nu pot sa spune “pe cine” pentru ca astazi noi, romanii, votam “ce-uri”. Nici vorba de “cineva-uri”, pentru ca personalitatile sunt putine. Nu votam nici “ceva-uri” pentru ca acele chiar si acele cateva personalitati care merita respecte nu sunt animate de un ideal, de valori, de principii, de credinte. In plus, daca as vota as trada idealurile celor care in decembrie 1989 au murit. Si nu au murit pentru ca acum sa ne conduca niste non-factori.

Nu am avut optiuni… atunci cum sa votez?

Hai romania!
SIGMANET

Lista europarlamentarilor romani

PSD-PC

Adrian Severin
Rovana Plumb
Ioan-Mircea Pascu
Silvia-Adriana Ticau
Daciana Sarbu
Corina Cretu
Victor Bostinaru
Sabin Cutas
Catalin-Sorin Ivan
Ioan Enciu
Vasilica-Viorica Dancila

PD-L

Theodor Stolojan
Monica Macovei
Traian Ungureanu
Cristian Preda
Marian-Jean Marinescu
Iosif Matula
Sebastian Valentin Bodu
Petru Luhan
Rares Lucian Niculescu
Elena Oana Antonescu

PNL

Norica Nicolai
Adina Valean
Renate Weber
Ramona Manescu
Cristian Busoi

UDMR

Tökes Laszlo
Winkler Iuliu
Sogor Csaba
Silagyi Zsolt

PRM

Corneliu Vadim Tudor
George Becali

Independent

Elena Basescu

One thought on “Alegeri europarlamentare iunie 2007. Rezultate finale

  1. sa lasam si pe altiii sa dovedeasca ca pot conduce tara cu onoare , Basescu nu a facut nimic in 5 ani, La Brasov Votam Mircea Geoana!

Comments are closed.