Antonescu-primul candidat ce va fi trecut pe buletinele de vot. Degeaba

DSCN0186

BEC a tras la sorti ordinea alcatuirii pomelnicului electoral.
Antonescu-primul candidat ce va fi trecut pe buletinele de vot, urmat de Geoană, Kelemen şi Băsescu.

Presedintele liberal Crin  Antonescu este pana acum primul in toate: primul care si-a anuntat oficial candidatura, primul care a depus lista cu sustinatori la BEC, primul candidat la prezidentiale ce blog . Din pacate pentru el, nu este primul si la numarul de afise sau aparatii in media si TV. Ieri in pe drumul Bucuresti-Buzau am avut neplacerea sa vad in orice comuna banere imense si afise cu  Basescu. Care isi face campanei pe banii statului. Cum? simplu.

Pe afisele unde scrie Hai la referendum –  e doar poza lui si adresa lui de web : basescu.ro. Desi este acuzat de societatea civilă de prefraudarea alegerilor, per Basescu il doare la basca… Are in mana absolut tot sistemul. Sisstem clienteral. Un sindicalist imi spunea acum cateva luni de zile:

“in anii 90 sindicatele schimbau usor un director in cazul in care acesta incalca niste drepturi sindicale. Ministrii nu ezitau sa ii trimita la plimbare. Astazi nu se poate. Directorii sunt pusi in functie de partid. partid care nu isi va da afara proprii  oameni.”

Intelegeti acum de ce Crin Antonescu este degeaba primul pe liste?Basescu afis electoral murdar

2 thoughts on “Antonescu-primul candidat ce va fi trecut pe buletinele de vot. Degeaba

  1. Da, pai Basescu e animalul politic pur, mai pur decat Iliescu si mai intunecat in ganduri decat Machiavelli. Dar daca romanul e masochist,ce sa-i faci?

  2. @marus bine ai venit.
    romanul nu este doar masochist ci si dobitoc. refuza sa gandeasca. inghite pastile data de altii.

Comments are closed.