Asta e Marius Tuca pe care il stiu eu

mariustuca-1Va mai amintiti cand Marius Tuca a spus ca bloggerii sunt niste labari?

Astazi la HotNews a dat un interviu live. Era intrebat daca si-a schimbat parerea despre bloguri si bloggeri. Tuca a raspuns:

Am scris intr-adevar un articol despre bloggeri, iar nu despre bloguri.
Dupa bloguri suntem noi care te facem pe tine, Marius Tuca.

Si cred ca am gresit atunci cand am lasat sa se inteleaga ca vorbesc despre toti bloggerii. Cred ca exista bloggeri foarte talentati si care oricand pot face meseria de jurnalist cum la fel de bine cred ca exista foarte multi bloggeri care n-au in general nimic de spus. Eu insumi ii incurajez pe ziaristii de la Jurnalul National sa-si faca bloguri pt ca dupa atatia ani de presa scrisa personalitatea lor scrisa s-a deformat mai mult sau mai putin si cred ca ideea de blog in general ii poate ajuta sa se redefineasca sa se redescopere si chiar sa se reinventeze.

Deci despre bloggeri si bloguri numai de bine. Jurnalul National va fi primul ziar sau cu siguranta va face asta, va cita sursa daca este un blogger atunci cand o informatie de acolo ne intereseaza si poate sa faca mai citit ziarul.

Si mai cred ca pentru ziaristi, fie de presa scrisa fie de televiziune, ar trebui sa intre in fisa postului citirea blogurilor, acestea pot fi surse nebanuite de informatii, ponturi, idei publicistice.

Asa da mr. Tuca! Felicitari pentru ca iti recunosti gresala. Asta e Marius Tuca pe care il stiu eu. Nu cel din primul articol…

One thought on “Asta e Marius Tuca pe care il stiu eu

Comments are closed.