Bravo Irlanda! (voi chiar vreti sa traiti bine!)

IRELAND

So… sau deci (curge apa in beci).
am mai scris despre UE si ce face …. si despre parlamentarii romani inapti… politicieni de mucava.
Irlanda a zis la referendum NU impotriva Tratatului de la Lisabona.
Ce este tratatul o sa vedeti in materialul urmator… ce este nasol este ca prezidentul nostru nu stia ca in Constitutia Irlandei referendumul pentru acceptarea acestui rahat de tratat era prevazut de actul fundamental (orice act care aduce schimbari in suveranitatea nationala trebuie ratificat prin referendum) . Daca memoria nu ma inseala irlandezii au spus Nu si tratatului de la Nisa…

La noi tratatul a fost adoptat de parlamentul asta de 2 lei fara probleme… fac pariu ca nici nu stiau ce contine.
Nici eu nu stiu. Da’ eu nu sunt parlamentar… asa ca am o scuza…
pula mea.. nu ne-a explicat nimeni ce contin tratateale care stau la baza UE (eu am avut norocul ca la facultate m-am lovit de ele… dar tot eurosceptic am ramas…)

O faza nasoala cu tratatul asta este ca tarile neinsemnate precum Romania (sau Irlanda) nu vor mai avea nici un cuvant de spus in organismele UE… or sa fie un fel de ciuca bataii… ce zic aia mari asa o sa fie.

Promit sa ma mai documentez pe chestiunea asta si am sa mai scriu… fenomenul devine interesant si e bine ca lumea sa stie ca UE e doar un castel de nisip care se poat spulbera la prima furtuna…

httpv://www.youtube.com/watch?v=xk4Mwjgdgoo&eurl=http://mcgogoo.blogspot.com/search?q=irlanda&feature=player_embedded

——
LE:

probabil trebuia sa pun un CLIP care avea pe fundal Oda Bucuriei, Imnul Uniunii Europene. Din pacate iarasi youtube nu ne da voie sa il vizualizam…

Nu ca primul ar fi mai prost sau ca nu are spune destule. Ci pentru ca Oda Bucuriei de L.W. Betoween este mult mai nimenrita pentru coloana somora.
Pe muzica imnului UE Irlandezii au facut o puternica campanie pentru a spune NU tratatului de la Lisabona si implicatiilor acestuia asupra tarilor sarace din UE (si atentie: Irlanda nu mai este de mult o tara saraca, Romania este…)

Bravo Irlanda inca o data!. Felicitari pentru curajul vostru de a spune NU unui tratat rusinos, impus de marile puteri ale Europei.
Excelenta campania Irlandezilor. Presimt ca UE nu are un “mare viitor”… constructia asta politica, impotriva vointei cetatenilor nu are cum sa reziste.
Legate de UE si de parlamentarii romani dela Bruxeless… imi vine iarasi greata. Italineii si spaniolii ne fut in gura. Au zis “fara romani!” si parlamentarii romani in parlamentul Europei o freaca. cu o exceptie:
DOAMNA RENATE WEBER. Femeia asta se vede ca a facut parte din APADOR CH. ca a fost unul din putinii avocati care s-a batut pentru drepturile omului incalcate in mod brutal in Romania.
Cinste acestei doamne pentru ca s-a luat in gura cu ratatii aia care ne jignesc si se uita la noi ca la ciumati din cauza lui Mailat (despre care justitia inca nu s-a pronuntat si…in fond Italia are si ea infractorii ei). Si respect pentru ca isi merita functia pentru care este platita din banii acestui popor de resemnati. Cred ca este singurul parlamentar care face ceva. De fapt… Renate WEBER face ceea ce ar trebui sa faca orice demnitar: sa munceasca pt cei care l-au ales.