Bucurestiul virtual din Second Life

Am auzit de jocul asta din diverse sure. Ultima data am ras de jocul asta citind un post la Costin

Bucurestiul virtual din Second Life se deschide publicului la sfarsitul lui noiembrie, a anuntat HotNews:

Centrul Bucurestiului va fi reprezentat in curand in lumea virtuala Second Life. Utilizatorii vor putea face plimbari virtuale pe langa Ateneu, vor putea participa la evenimente si ar putea pe viitor sa faca shopping si in mall, daca marile companii se vor arata interesate de idee, a spus Aura Tatu, dezvoltator la Chase Corp, in cadrul evenimentului RoCS (Romanian Computer Show) care se desfasoara intre 18 si 20 noiembrie.

In Second Life, Bucurestiul va fi practic o insula de 65.000 metri patrati in care vor fi reprezentate cateva cladiri importante din zona Piata Revolutiei – Ateneu. Machetele 3D au fost create plecand de la poze ale cladirilor, exterioarele trebuie sa dea senzatia de realitate, iar interioarele sunt adaptate mediului online specific jocului Second Life.

Bucurestiul virtual va putea fi accesat la sfarsitul lui noiembrie, va fi popularizat pe blogurile internationale iar Ziua Nationala va fi sarbatorita si in Capitala virtuala din Second Life, unde va fi zapada si cu siguranta vor fi si brazi impodobiti.

 

via PONT.Web

Asta e bine. Mai ales ca din cate am inteles jocul are ceva fani si la noi.

In ceea ce ma priveste…nu bolboroseste nationalismul in mine asa ca nu sunt curios. In plus sunt destul de conservator cu jocurile. Imi plac inca Dwarfs, Elves, Orcs, Dark-Elves si Humans din Lineage 2.  Desi serverul Lineage Romania este in urma cu cronicile…  raman fidel.

5 thoughts on “Bucurestiul virtual din Second Life

  1. Second Life nu mai doar un joc; unii traiesc numai pe-acolo… :)
    e totusi interesant, daca nu te prinde de tot in ghearele virtuale…

Comments are closed.