Bug-uri in wp 2.8

Am instalat wp 2.8 acum cateva zile, timp in care nu prea am avut tip de blogging. Nici acum nu am dar incerc sa scriu pe apucate. Uneori imi vin ideile cand sunt offline asa ca le pun pe hartie si apoi incerc sa le structurez aici.

Revin la WordPress insa. In primul rand mi-a dat o serie de erori si mi-a dezactivat cateva pluginuri. Altele a trebuit sa le dezactivez eu manual.

Cel mai mult m-a deranjat insa faptul ca autosave-ul imi salveaza in draft de 4-5 ori acelas post inainte de a-l posta. S-a intamplat sa il posteze si de 2 ori. Solutii? habar nu am acum. Si nici nu cred ca voi avea timp sa le caut.

2 thoughts on “Bug-uri in wp 2.8

  1. Daca nu-ti apare pagina alba in interfata de administrare alba sau erori 404 la tot pasul in wp-admin considera-te un om fericit (http://blog.alter-ego.ro/blogging/wordpress-28-o-noua-versiune-a-popularului-script-de-blogging/)
    Post Revisions de nspe mii de ori nu e atat de deranjant… tu esti un caz fericit dar eu m-am trezit ca acelasi articol mi l-a salvat de vreo 15 ori… e drept ca lucram si mai scriam printre picaturi cate o fraza sau un paragraf dar nici in halul acesta…

  2. Asa cum anuntam eu pe blogul meu inca de cand a aparut wordpress 2.8 , destul de curand o sa apara wordpress 2.8.1 , care o sa corecteze bugurile !

Comments are closed.