Cancelaria premierului desfiintata. Un pic mai bine pentru dumneavoastra

Emil Boc a desfiintat iei 4 martie Cancelaria primului ministru. Au sarit multi sa aplaude initativa lui. O initativa luata in sprijinul dummneavoastra. Cum care dumneavoastra? Dumneavostra consilerii personali ai premierului!

 Pe mine ma face sa zambesc  tentativa asta de a arunca praf in ochii romanilor.  Am sa citez din Boc ceea ce se intampla de fapt: consilierii sunt transformati in functionari publici. Legal, fara tevatura si fara concurs:

sunt câteva servicii precum Serviciul Diplomatic, Oficial pentru Informaţii Clasificate, Înaltul Reprezentant pentru Moldova sau pentru drepturile copilului, care vor fi structuri trimise la SGG…” (sursa Monitoring Media).

Asa e cand nu ai strategii. Arunci praf in ochii celorlalti si mai toata lumea pune botul. Te cred decis sa faci ordine, pus pe traba…    Guvernul are nevoie de imagine. Una pozitiva. PR-ul sa traiasca! Basescu Boc sa traiasca si strategii din spatele PD-L… si o sa fie un pic mai bine pentru dumneavostra domnilor consilieri functionari publici.

link: conferinta de presa a lui Emil Boc din 04 martie 2009. Merita.

Q: pana cand o sa rezista guvernul asta? O sa avem anticipate si la Parlament ???