Ce mai zic ziarele

ziar

ziar

  • O grefieră de la Curtea de Apel din Bucureşti  a aplicat la munca solutia de criza sugerata de happyfish: a taiat 50% din cuvinte. Cu atat i-au redus salariul…
  • Deputaţii au decis începerea urmăririi penale în cazul Ridzi.”Nu putem transforma Parlamentul in Marea Adunare Generala” a zis Ridzipoanca. Nici acum nu ai interls fa ca parlamentul nu e mosia lu’ tactu?  Hai jet, la parnaie cu tine. Vine si Lenutza din urma asa ca nu o sa te plictisesti pe acolo.
  • Daca tot vorbeam de Lenuta: “Ba a ma-ti ca e mai grasa o curge untura pe sub ma-sa“. Cam asa suna discursul lui Udrea de ieri din Parlament. Cat a fost in opozitie nu a facut nici o interpelare legata de banii publici la adresa guvernului liberal. O face acuma cand liberalii nu mai sunt  la putere.  “Elena Udrea şi-a folosit dreptul la interpelare pentru a atrage atenţia asupra acţiunilor Guvernului liberal, mai precis asupra activităţii, în calitate de ministru, a lui Crin Antonescu, Ludovic Orban şi Eugen Nicolaescu.  Din cate stiu eu Crin Antonescu nu a fost ministru in legislatura trecuta… Imi scapa ceva?
  • Barack Obama: “Relaţiile între SUA şi China vor modela secolul al XXI-lea.” Uite un politician care a cam inteles cum bate vantul  Asta, pentru pana acum China nu rea este afecatat de criza. Dimpotriva. A iesit pe plus in primele doua trimestre. In timp ce la L.A. numarul homless-ilor este in crestere. Sa vedem ce vor zice insa aliatii traditionali aka UE. Si mai ales  maica Rusia!
  • Un liberal aduce acuze grave: “Traian  a furat 50 de tone de aur şi 500 de tone de argint”. Deputatul Mihăiţă Calimente specifica ca e vorba de “Traian ala originalul“. Si eu care aveam sperante… Dar poate se gaseste o flota ceva…
  • Fac ce fac astia de la PDL si apar in presa: “Banu’ vine la Berceanu pe calea ferată“. Am avut informatia asta saptamana trecuta dar era greu sa dovedesc singur. Ilegal nu stim daca este dar imoral e cu siguranta. Pariu ca nu o sa fie nici o demisie?
  • In sfarsit, se publica  in Adevarul un articol mai amplu despre adevaratul Nati Meir: un tepar. Stiam eu ca nu este ultimul episod. Sper ca acesta o sa fie. Desi nu cred ca pe camatarul asta mucios o sa il  bage cineva la parnaie. “Canalul 10 al televiziunii israeliene a făcut dezvăluiri senzaţionale cu privire la trecutul din Israel al candidatului la preşedinţia Romaniei Nati Meir, scrie Agerpres. El este calificat drept “un escroc israelian, inculpat pentru escrocherii, fraude şi impostură, care a făcut închisoare în Israel” şi care a început o viaţă nouă în România, aspirând la fotoliul prezidenţial de la Cotroceni. Locul lui e în spatele gratiilor”, spune un păgubit” [asta ziceam si eu… din cate stiu camata este ilegala in romania]… Teparul Nati anunta pe blogul lui ca da in judecata pe toata lumea si vrea 10 milioane euro si 10 milioane dolari… BTW: Clement Sava nu mai semnaza ca purtator de cuvant de ceva timp. Sa fie mana lui?