De ce nu se fac bani cu 2Parale si in general in .ro

Lei Noi

Uite de ce:

lei noi2Parale Support către mine
arată detaliile 13:26 (acum 6 ore)
Salutare,

Campania Tamada.ro a fost suspendata cu 2 luni in urma pe motiv de neplata a ultimei facturi. Dat fiind faptul ca a trecut o perioada destul de indelungata, iar comisioanele inca nu au fost platite, 2Parale.ro a decis sa va achite din propriul buget jumatate din comisioanele cu statusul “acceptat” sau “in asteptare”.

Ne pare rau ca nu puteti sa incasati comisioanele asa cum au fost inregistrate si speram ca astfel de situatii sa nu se mai intample.

Mult spor in continuare,

Echipa 2Parale

recunosc, am cont facut pe 2parale. Am vrut de mult sa scot banerele dar mi-a fost lene. Am tot respectul pt baietii de la 2 parale care au incercat sa faca ceva aici la noi dar…

Dar… daca ei isi iau teapa de ce dracu’ ne mai tinem de semnianrii, simpozioane, comunicari despre “buznis online” in .ro? Si sa nu dea vina nimeni pe criza!. aia de la Tamanda.ro au incasat ceva in urma reclamelor de pe site-uri. Mult putin cat au incasat, ar fi trebuit sa isi onoreze platile.

One thought on “De ce nu se fac bani cu 2Parale si in general in .ro

 1. Crede-ma, se fac bani cu 2Parale.

  Avem afiliati care castiga zeci de milioane lunar. Si nu putini.

  Daca un magazin mic e neserios nu inseamna ca sistemul nu functioneaza.

  Avem advertiseri pentru care generam vanzari de zeci de mii de euro pe luna – si care platesc catre noi (si afiliati) comisioane in consecinta.

  Ce e frumos la business-ul asta este ca se autoregleaza – magazinele care nu convertesc (sau nu platesc) sunt eliminate, afiliatii care nu produc bani renunta. In felul asta raman doar cei care fac treaba. Si sunt din ce in ce mai multi :)

  Multumesc pentru aprecieri, poate mai incerci totusi sistemul, eu zic ca merita ;)

  Important – conform termenilor si conditiilor 2Parale nu ai voie sa publici mailurile pe care le primesti. O sa te rog ca pe viitor sa ne ceri permisiunea.

  Toate bune

  edit:
  1- Sa fiu sincer nu stiam ca nu am voie sa public. Am sa va cer permisiunea cu siguranta :)
  2- Cred ca aveti afiliati care fac zeci de milioane dar ce trafic au? La traficul meu nu cred ca am sa produc nici macar de o guma :) Asa cum am discutat la o bere acum cca 1 an blogul meu e mai mult pt mine. E filosofie suburbana. Am insa o alta idee de blog [nisat asa cum se poarta acum] si poate discutam despre ea.
  3- Aprecierile mele sunt mereu sincere. Si, daca nu imi convine ceva spun in fata.
  4- da. ai dreptate ca sistemul se autoregleaza. Asta arata ca Adam Smith are dreptate :)

  toate bune si tie Dorin

Comments are closed.