Deadly Blow-uri [4]

favicoContiunuam seria de Deadly Blow-uri

  1. Primul Deadly Blow vine de la un poet: Emil Brumaru.Intr-un post in care spune ca vrea o intalnire cu Rike, poem bineinteles, rezumat: “Ăștia prea ne iau de tîmpiți, Băga-i-aș în mătasa broaștei de bombalăi,“.
  2. Pe locul doi la deadly blow-uri se situeaza Dan Pavel, care in Ziua vorbeste despre “Basescu democraticidul si prostitutia unicamerala“. Un articol excelent. Ca de obicei bine argumentat. Citez: “Traian Basescu este cel mai abil politician din epoca post-Iliescu. Detine si recordul national la subminarea democratiei.
  3. Dragos Stanca de obicei iti face capul mare cu statistici, cifre, analize. De data aceasta marcheaza si el un deadly Blow demn de McGogoo.ro. Obosit, (si el) de zumzaiala pe tema „blogger sau jurnalist” baga un post, pe cat de haios, pe atat de plin de bun simt: Nu exista „bloggeri sau jurnalisti”. Doar prosti. Articolul este scris insa pentru VoxPublica. Un proiect unde au fost invitati sa scrie o seama de bloggeri si jurnalisti. Proiect care in afara de faptul ca imi place ii urca cu inca o treapta pe cei de la trustul lui SOV.
  4. Desi nu prea imi place mie sa bag politicieni aici… Uite ca Tariceanu se comporta ca un adevarat lider al opozitiei. Inca nu este un Deadly Blow 100% postul acesta [e misto scris dar deocamndata avem tot un semi-guvern]  dar Tariceanu are dreptate. Si sper sa revin cu update si sa il felicit daca guvernul acesta pica. Asadar: Romania Incotro? de Calin Popescu Tariceanu.

PPS: Bloggerul Adrian Nastase nu aproba comentariile/trackback-urile defavorabile. Nu este singurul. Inca nu a realizat ca este inca mic…