deadly blow-uri[1]

eternalmoonwalk

In MMORPG-ul Lineage 2 deadly blow este un skill pe care il au cutitarii. Fie ei Abiss walkersTresure Hunters sau  Plain Walkers cu totii sunt capabil sa omoare un caracter din 1-2 lovuri una dintre ele fiind lethala. Conditia este sa intre skilul… sa nu fie fail. Ideea e ca un deadly blow este mortal sau aproape mortal. In functie de cat HP are adversarul,de cate bufe are… etc…  , un skill din categoria deadly blow (sunt mai multe)  cel putin intentia lui este de a fi mortal. In cazul nostru in functie de soriciul obrazului, unele posturi (sau articole din presa) nu pot fi mortale. Ideea este ca cei de pe margine – adversari sau colegi sa inteleaga mesajul…

Fiind in continuare un fan al acestui joc  dar si blogger wannabe am zis sa incerc sa fac o combinatie. Adica sa reiau obiceiul de top posturi din blogosfera  (si nu numai) dar sa  redenumesc topul  in  Deadly Blow.

  • Gabriel Cotabita  fost vocal al trupei Holograf (daca nu ma insala memoria) blogger de curand gaduit de Bendeac, a intrat tare cu un post misto Molima mioriticã a ipocriziei
  • Tolo – pe care il respect de cand a data peste nas tuturor ziaristilor facand o ancheta intr-un ziar de sport isi contiunea seria dezvaluirilor si crede ca a invins. Asadar marcheaza si el un Deadly Blow. Cred ca cel mai tare de la dosarul tigareta 2 incoace. ba chiar mai tare.  Sa vedem daca skilul a intrat sau nu… la ora la care scriu acest post el crede ca da. Eu zic ca dosarul o sa moara la DNA.
  • Ethernal Moonwalk [http://www.eternalmoonwalk.com/] este de departe cel mai deadly blow site vazut de mine pana acum de cand bantui internetul…  Au mai exstat virale misto dar asta este colosal. O idee originala acest real tribut adus lui celui care a fost Michael Jackson. RESPECT!

eternalmoonwalk