Dedicatie pentru Crin Antonescu

crin antonescu 2

crin_antonescu_2Si nu doar pentru el. Ci si pentru staful sau. Care ii fac clipuri electorale cu imagini bine gandite dar melodiile SUX. in sensul ca sunt asa de lalaite inca te ia somnul. Dupa mintea mea de fost/tentativa de piarist politic un cantec electoral trebuie sa ii faca pe votanti sa puna mana pe cruce, pe sapa si sa ocupe sectiile de votare inca de la prima ora…
Ma bucura faptul ca presedintele liberal si-a facut o puternica prezenta pe internet. Acolo unde sunt tinerii, tineri care nu urmaresc posturile de stiri dar sunt pe Youtube ( iar Antonescu este acolo http://www.youtube.com/user/crinantonescu), sper ca este si pe  Hi5.com, facebook.com, triluliu.ro (Crin Antonescu NU este acolo din pacate…).
Pe blogul sau nu scrie el, se vede de la o posta, ci o echipa. Fapt care face insa ca blogul sa puta a fake.

Dar sa revin insa la  subiectul postului Dedicatia pentru Crin Antonescu  si cei care ii fac PR-ul. Mai baieti, ascultati voi aici melodia asta, discutati cu casa de discuri care  a produs-o (Intercont Music daca nu ma insel ), o sa va coste destul de putin. Eu va sugerez sa o folositi. Asta daca acceptati sfatul unui pierde vreme ca mine… Sau poate nu il vreti la Cotroceni?

Millenium-Millenium
Asculta mai multe audio Muzica

4 thoughts on “Dedicatie pentru Crin Antonescu

  1. @BogdiP merci ca ai pus linkurile, personal mi-a fost lene sa le caut. stii de ce? p[entru ca ce face crin antonescu pe internet este doar heyrupism. nu o face pentru ca el crede in puterea de comunicare a social media. Nu inca sper. o face pur in scop electoral.
    @R. I. ma bucur ca iti place melodia :). Trupa s-a desfiintat din pacate…
    intrebarea pentru tine este insa una fara nici o legatura cu postul de mai sus: ce naiba are aksimet cu tine? ca mesajele iti apar la spam…

Comments are closed.