Eurojoburi: locuri de munca la Brussels

eurojobs

Conform unul documentar vazut de subsemnatul la Antena 3 criza este la debutul ei. Ne aflam in anul zero al Crizei Economice. La noi nu s-a ajuns la excursii cu autocarul pentru a vedea locuinte. Si cand spun locuinte nu ma refer la cutiutele de chibrituri facute in epoca de aur care ajunsesera la preturi economice uriase.
La noi criza se manifesta tipic romaneste.
Ca sa fiu mai clar cred ca o serie de companii uita sa isi plateasca angajatii nu pentru ca nu au bani ci pentru ca asa vor patronii. Nu cred ca la doar o luna ei au ramas fara lichiditati. Daca nu au avut bani ca sa platesca angajatii macar 2-3 luni la acelas salariu inseamna ca erau fie tepari fie manageri prosti.  In fine. Nu am sa continui in acest post pe tema patronului din romania. 

eurojobs

In concluzie tot mai multi am fost insa afectati intr-un fel sau altul de somaj.
Am uitat sa mentionez un site care ofera de cativa ani locuri de munca la Brusselshttp://www.eurobrussels.com/
Eurobrussels.com trimite newsletter lunar (daca doresti asta) cu eurojoburi relevante din diverse domenii: IT Afaceri, si nu doar oeferite de instututii ale UE ci si de companii private sau organizatii neguvernamentale. De asemenea, poti aplica la cursuri (inclusiv MBA sau doctorale).

Succes(uri)