Facebook fail

facebook fail

De cateva zile nu pot sa accesez contul de pe Facebook. In mintea alora nu eu sunt cel care acceseaza contul! Problema este ca ma pune sa identific niste poze.

Pentru a continua, Facebook trebuie să verifice că tu eşti deţinătorul acestui cont. Pentru a face acest lucru, te rugăm să identifici persoanele etichetate în următoarele serii de fotografii.
Pentru a trece nu trebuie să greşeşti niciun răspuns. Daca nu sunteti siguri de o intrebare, va rugam sa sariti peste ea. 2

Poze postate de amicii mei virtuali. Ma descurc f bine cu cei care au poze. Nu ii recunosc insa cu cei care NU au poze si cu cei care au poze cu pisicute, pestisori, fundulitze, peisaje etc… plm… Matzele seamana intre ele!  Cel mai mul;t m-am distrat cand random mi-a aparut o poza cu un barbat iar eu trebuia sa aleg din 5 femei!

facebook fail

Incep din ce in ce mai mult ca pe internetul pe langa multa informatie contine si multa prostie. Alta metoda  de verificare nu gaseau? Astia nu stiu ca userii adauga poze pe fb mai repede decat cade un cacat pe teava de canalizare de la etajul 10 ?

facebook fail 2