Fara numar baaa!!!

De la presedintele Basescu, pentru toti votantii sai : fara numar!

httpv://www.youtube.com/watch?v=uLu98qFSqoU

Basescu e jucator DAR e aprope de popor

Traducere: “gura pacatosului…” sau “fericiti cei saraci cu duhul..”/ ce daca incalca un pic Constitutia? o face pentru popor)

so… acum 1-2 seri l-am auzit la Realitatea TV toata seara pe cel ce se viseaza iarasi premier aka Stolojan spunand: “Tariceanu a incalcat Constitutia”. Si Moderatorul nu l-a intrebat niciodata:  dar ia spune ce articol din Consntitutia ba Stolo? sa nu murim prosti”.

De ce? a repetat Stolojan asta? Simplu: majoritatea jurnalistilor/analistilor repeta, (fara numar) ca Basescu a incalcat Constitutia. Ce faci cand esti acuzat ca ai facut caca pe tine? arati cu degetul cand celalt trage un partz si spui:  ba el, ca uite  pute! Si asta fac PD-L-isitii de cand Guvernul a atacat la Curtea Constitutionala  legea care marea salariile la profesori.

Mai  copii! Boc, Stolo si restul care tipati (fara numar) ce misel e Tariceanu. Voi ati citit Constitutia?

A,  Da? Nu cred. Inaca odata atunci. de fapt de mai multe ori. FARANUMAR. pana va intra in cap! Dar de principiul separarii puterilor in stat? Ati auzit? Da? Iar nu va cred! Daca aveati habar de chestiile astea cred ca taceati. Pt ca Tariceanu si liberalii lui nu au facut nimic ilegal, nici imoral cand au atacat Legea asta.

Este pt prima data (din cate stiu eu) in 18 ani cand Guvernul ataca  Parlamentul adica cand puterea executiva cere puterii judecatoresti sa  arbitreze un conflict cu puterea legislativa. Simplu? Si asta e foarte sanatos pentru democratie. Pe cuvant! O sa mai avem chestii de astea in viitor. Fara numar…