Imbecilul Boc analizeaza global. Aveti rabdare![video]

emil boc modified

emil-boc modifiedSurogatul de premier Boc cica vrea sa reduca la jumatea numarul agentiilor guvernamentale. Ar o problema: nu stie cat inseamna jumatate pentru ca nu stie cate sunt toate! [cica 244]

Am gasit la Vlad Petreanu doua filmulete. Lingaul  Boc este intrebat  de 3 ori de o ziarista: cate agentii sunt?  Raspunsul i-ar lasa pe altii cu gura cascata. Pe mine nu ma mai mira nimic si nici nu inghit vrajelile astora m-a facut sa zambesc amar… inca o data in este scarba de Romania: ” analizam.. global aveti rabdare…” [ si ca sa ii raspund  lui Vlad Petreanu:. Da, ne cred prosti ].

Ce mortii ma-ti analizezi mah caricatura de premier ce esti? Cum  analizezi daca nu ai habar cate agentii sunt futu-ti analiza ma-ti de picicanie obosita!

httpv://www.youtube.com/watch?v=W0l2PiYYhmI&feature=player_embedded

httpv://www.youtube.com/watch?v=BQatfCEQ8xs&feature=player_embedded

PS: cand ai lansat  programul de guvernare ai zis ca nu te pricepi dar ca o sa aduci specialisti, si te-am apreciat. Ai adus pe dracu sa te ia. Daca toti sunt ca Udrea, Ridzi si Placinta e clar ce specialisti ai adus. Daca nu stiu nici sa numere de kkt o sa faca?

One thought on “Imbecilul Boc analizeaza global. Aveti rabdare![video]

  1. Salut!
    Vrei sa facem schimb de link-uri?intra pe blogul meu si,daca esti de acord,lasa-mi un comment ca sa stiu cum sa te trec…
    sanatate…

    EDIT
    Nu. Nu vreau

Comments are closed.