Lainegi fa!

lainegi
lainegi
Escape internet cafe…Tarziu in noapte sau dimineata devreme. cum vreti sa spuneti. In sala operatorul si inca 3 jucatori de Lineage 2.
Intra un tigan insotit de o tipa. El e transpirat vorbeste gatuit si agitat. tuns scurt cu ochii negri. Ea nu spune nimic… poarta o fusta scurta de blugi.
E slaba cu ochii afundati in fudul capului. Are niste picioare lugi si musculoase care se vad bine. nu este deloc bronzata. Pe spate, pe burta, pe brate, si pe umeri are tatuaje. Dar nu ceva artistic . Sunt genul de tatuaje pe care le vezi la cei care au fost inchisi. iti dai seama ca tipa a trecut pe la puscaruie. probabil si barbatul ei. El cere un calculator pentru “nevasta lui” si apoi cu vocea gatuita il roaga pe operator sa ii dea niste hartie igiennica. ” e la baie”. ii spune acesta. “multumesc frate, imi e rau transpir. nu mai pot” Se asaza amandoi la un calculator. ea incearca sa intre pe niste site-uri. el se uita la ea. ” frate” se intoarce el catre operator” ti tigarti aici?”. “nu” “da’ de unde iau si io?” ” de afara, e un chiosc peste strada”. ” “bine. Auzi fa! Ma duc sa iau tigari. Vrei sa iti iau ceva? un suc? sau ceva de aici de la bar?” …”Nu” raspunde ea. Revine dupa 5 minute cu o sticla de apa minerala de 2 litri, un sul de hartie igienica si tigari. Ea viziteaza “livejasmine.com“. “frate” revine el la operator ” ai jocuri cu masimi? ” Nu, nu am”. “Dar ce ai?” “Am cu
impuscatruri, vrei?”… “Nu imi place mie de alea”. Se indreapta catre “nevasta” si vorbesc ceva amandoi.
” frate stie e niste saituri de alea cu masini imi arata ea. imi bagi si mie? cat e ora?” intreaba a patra sau a cincea oara. “20” ” bine baga si mie langa ea acolo”. ea inceraca sa ii caute niste saituri pt ca apoi sa se intoarca la ale ei….” hai fa mai repede, nu vezi ca nu stii? mai bine intrebam pe baietii. baietii. voi ce jucati acolo? ” se indreapta catre ceilati jucatori care, absorbiti de jocul lor, nu erau atenti la ce se intampla in sala. “Lineage” spune unul din ei… “Cum? Lainegi?” “Da”, primeste raspunsul. ” Aha. Lainegi. Auzi fa? Lainegi. Ia cauta de astea.” …
In cateva momente uitat de calculatgor si incepe sa o pupe pe spate. sa o pipaie… ea nu il baga in seama… in curand adorme in scaun. ea mai cere 1 ora de internet. dupa cateva minute el se trezeste” hai fa, mai ai mult? sefu’ cat ai bagat acolo la caculatorul ala? Cat mai are?” “mai are 34 de minute”. ” mama! fa! m-am certat cu mamaie! trebuie sa iau hainele de acolo. Hai, mergi?” “mai stai” primeste un raspuns. E din ce in ce mai agitat. Si-a consumat jumate din hartia igienica adusa si a baut aproape toata apa. Nu mai are stare. Ea isi ved insa calma de jasminelive.com.
Abia atunci iti cate fisa! Individul nu e beat… nu miroase a bautura. E drogat! Si ea la fel. dar mai putin… …….
intr-un final isi pierde rabdarea. POC se aude. I-a dat o palma. “Fa, nimic nu stii. M-am certat cu mamaie… Trebuie sa imi iau hainele de acolo”. Se ridica amandoi si pleca. Ea la fel de tacuta de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Pe scari se mai aude vocea lui: “Lainegi fa“.

=======