Mesaj pentru Haznaua media: Sa va ia dracu cu ziarele si televiziunile voastre!

editorialele de luni

Sa va ia dracu cu ziarele si televiziunile voastre!

editorialele de luniM-am saturat sa citesc titluri  care contin: VEZI CUM!, VEZI CE!, VEZI UNDE !  etc. Va bucurati ca s-a inchis OTV pt. ca va facea concurenta la stiri imbecile.
Plangeti ca nu cumpara lumea ziare, dar ziaristii nu isi misca curul de pe scaun si dau copy si paste la stiri unii de la altii.
In loc sa cautati informnatii, preluati  fara sa inghititi comunicatele de presa ale corporatiilor sau guvernului  pt ca va dau banii de publicitate.
Directorii de ziare se plang ca au fost nevoiti sa ii dea afara pe unii, dar nu recunosc faptul ca ziarul lor se poate face cu maxim 10 persoane care pot sa dea copy si paste linistite si de acasa.
Manipulati prim imagini filmand cu cadru restrans daca vrei sa exagerati numarul unor persoane sau de la 2 km si grupuri cat mai mici daca vreti sa arate cat mai putin. Cand nu va iese o stire asa cum sperati voi sa va iasa, faceti in asa fel incat sa puneti pe planul doi informatia si apoi scoateti in evidenta ce ii intereseaza pe patronii vostri.
iar cand aveti o ancheta documentata, care dovedeste ca X sau Y fura, insala, intai asigurati ca cel care o vrea publicata are vreun interes  ca ea sa apara. Daca nu are niciun interes, insamna ca nu o sa plateasca aparitia aceste anchete.
Inventati stiri, vedete, scandaluri doar pt ca habar nu aveti de meseria de jurnalisti. Si apoi, tot voi va erijati in a 4-a putere in stat.
Nu sunteti decat un apendice la mana partidelor sau a corporatiilor.

Imi e sila de voi marea majoritate a celor care va pretindeti jurnalisti. Sunteti doar niste lingai. Si imi vinesa rad de idiotii care trimit scrisori la redeactii  fara sa stie ca ele ajung direct in cosul de gunoi…

 

PS: am auzit unii ziaristi spunand ca e greu sa iti faci meseria cand patronul are alte interese. Cine va opreste insa sa va faceti un ziar online – dupa modelul lui Tiberiu Lovin care a creat  Reporter Virtual ?  (stiu nu este exemplul cel mai bun, dar ati inteles ideea).