m-am convins: non-factorii si pupincuristii sunt valorile romaniei

banicioiu

banicioiuToata lumea vorbea de becalizarea romaniei de parca ar fi fost o tragedie…

Am vazut lista posibilor ministri din viitorul cabinet al FSN si daca dpa primele nume m-am amuzat cand am ajuns la Ministerul Tineretului şi Sportului am simiti cu stomacul meu se revolta si ini vine sa vomit. Nominalizat la aceasta functie era un terminat pe care, era sa il rup in bataie prin 2000 in Grozavesti. Numele acestuia e nicolae banicioiu  (intentionat am scris cu litere mici). indivdul asta a absolvit medicina la fara frecventa. Desi era inscris la toata lumea “la zi” era prea preocupat sa vanda locuri in camin in Grozavesti si sa pupe fesele lui Adrain Nastase astfel ca nu mai avea timp de cursuri.

A devenit unul din liderii ASUB si a tarat organizatia  (fondata de Luis Lazarus ) in campanii de marketing pentru PSD. UNIFEST – festival organizat chipurile pentru studenti, nu era decat o fatada prin care era promovat in fiecare fluturas si afis “profesorul universitar Adrian Nastase – intamplator presedinte PSD si premier. A nu se intelege faptul ca neg calitatile intelectuale ale d-lui A. Nastase. Il apreciez profund insa faptul ca a promovat  pupincuristi precum non-factorul banicioiu ma face sa vomit. Si, Nastase sa nu uite ca banicioiu nu i-a luat niciodata apararea atunci cand a fost lovit de Basescu si de propriul partid…

Imi e greata de toti pupincuristii care au ajus in functii, au absolvit institutii de invatamant fara sa aibe habar de profesia lor. Au acces la functii nu pentru ca ar reprezenta ceva ci pentru ca, intrand ntrun partid, nu au facut decat sa isi perie stapanii.

Competitie pe criteriul competentei? Meritocratie? Nu in romania…

Si, intre George Becali si banicioiu il prefer pe primul pentru ca este de un milion de ori mai sincer. S-a aratat intodeauna asa cum este el cu calitati si defecte. Nu a vrut sa isi creeze o imagine desi putea. A spus mereu ce gandeste.  Gresala sa a fost ca, datorita orgoliului, a lasat langa el pupincuristi si non-factori asemenea lui banicioiu…

iar daca indivizi de teapa astuia ajung sa fie ministrii… atunci la ce bun sa mai raman in romania?

hai sictir!

Update:

Da, Domnule Nastase. O alianta PNL+PSD ar fi fost benefica pentru ambele partide insa nu sunt sigur la la Guvernare, ci mai curand in opozitie. Insa a cui e vina ca ati promovat non-factori precum banicioiu?  Pupincuristi Care au renunat la principiile si valorile partidului pentru ciolan? Si, unde se observa disciplina si unitate in PSD? Sau ati uitat cand partidul v-a restras sprijinul?

Update 2: dau si eu cu ciordeala de la Corina – o doamna in blogosfera (pentru restul articolului  clik pe link)…asta ca sa se vada ca mai sunt si PSD-isti cu demnitate (nu sunt mari dar sunt rari…):

Mi se pare că PSD este pe cale să devină ţap ispăşitor, într-un joc de putere care nu este al lui, ci al preşedintelui Băsescu. Nu-mi pot da seama acum care vor fi limitele între care se va putea mişca PSD la guvernare.