M-am lamurit cum e cu Pay Pal !!!

Lei Noi

lei-noi

Mi-am facut cont pe Pay Pal cam acum un an si ceva la putin timp dupa ce am aflat ca Pay Pal a intrat si pe piata din Romania. Insa, pentru ca am fost cascat, abia zilele trecute am resusit sa il si folosesc. Asteptam un cod de la ei in email, desi omenii imi spuneau clar ca nu il pot cere decat de la banca. Bineinteles ca l-am cerut de 3 ori  (maximul) ceea ce a dus la taxarea mea cu cca 5 euro. Pe care i-am primit inapoi dupa de am introdus contul de la banca!

Parerea mea este ca merita. In comparatie cu Western Union fee-ul este mic.  Foarte mic chiar. E drept ca dureaza ceva mai mult transferul bancar. Chiar si o saptamana si daca iti arde buza de bani nu este tocmai placut.  Insa decat sa platesti taxe de urgenta foarte mari… Se accepta carduri in lei, in dolari, in euro… etc. Eu am folosit cardul de la ING in lei desi am un cont si in dolari acolo.

Acum incerc sa ma lamuresc  cum este cu celalate facilitati si alte resurse oferite de Pay Pal. De data aceasta o sa stau sa citesc cu atentie. Zic si eu.

Interesant ca au si un program referral chestie care  probabil ii va incanta pe cei ce doresc sa isi monetizeze blogul. Chestie pe care o testez si eu cu acest post desi nu pun mare baza pe asta.

Asa arata textul prin care poti trimite email-uri de recomandare a serviciuli lor.

When you signup for PayPal, you can start accepting credit card payments instantly. As the world’s number one online payment service, PayPal is the fastest way to open your doors to over 150 million member accounts worldwide. Best of all, it’s completely free to sign up! To sign up or learn more, click here: https://www.paypal.com/ro/mrb/pal=MKZNKJ3RTHPZ2

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

2 thoughts on “M-am lamurit cum e cu Pay Pal !!!

  1. Folosesc PayPal de vreo 2 ani cred (sau imediat dupa ce au fost “deschisi” si pentru Ro. “Tranzactionez lunar cel putin 1000 de dolari (parte primiti din tot felul de programe de advertising, parte dati pe tot felul de balarii: domenii, hosting, scripturi etc.)

    Sunt super multumita de ei. Am deja cont verificat si cu limite foarte lejere. Dupa a doua verificare am limita de retragere 500 euro pe zi. Sa ma ajute sfintii sa am problema asta :D
    Merita efortul sa te “verifici”. Si banii eu cel putin ii am in banca in max. 3 zile. De obicei 2. Carduri Visa si MasterCard la BRD.

Comments are closed.