Ma asteptam: Nati Meir i-a dat teapa si Monicai Columbeanu

monica columbeanu

monica-columbeanuAm tot scris pe blogul  asta ca muciosul nati meir e un tepar si ca nu da banii.  Citesc in Libertatea ca si-a concediat echipa… si a tras inca o teapa. De data asta  a tepuit mai multi inclusiv pe Monica Columbeanu:

Columbeanca se angajase să îl sprijine pe Meir în cursa pentru Cotroceni contra sumei de 50.000 de euro, însă nu a văzut nici un ban. Şi aceasta pentru că Meir şi-a pus pe liber staful de campanie până în august, pe motiv de criză. “Oricum, nici unul dintre ei nu merită banii”, a declarat Nati Meir.

Clement Sava cred ca isi musca pumnii acum cand vede ca nu a luat bani… excrocul a dat inca o teapa…asa cum ii sta in caracter. Iar daca angajatii nu au avut contracte cu el (ceea ce nu cred intrucat firmele lui nati sunt fictive) … Adio bani. Nu au ce sa ii faca. Doar sa  faca scandal ca mine.  Eu, cand a incercat sa ma mai prosteasca,  ii cerusem 1200 euro/luna. Dar a reactionat asa cum ma asteptam: a zis NU. Stia ca nu tine fara contract cu mine de data asta…

Clement, ai ceva de spus?  Mail me. Eu postez tot. Sry daca nu m-ai crezut… Am incercat sa te atentionez. Plm. Ce sa va fac daca nu ascultati?

sursa foto: apropo.ro

One thought on “Ma asteptam: Nati Meir i-a dat teapa si Monicai Columbeanu

Comments are closed.