Ce am mai facut?

Redditch, UK

Sunt ani de zile de cand nu am mai scris pe blog si nu stiu nici acum daca o sa reincep sa scriu. M-am gandit insa sa povestesc ce am mai facut intre timp. Chestii vechi si noi in acelas timp. Vechi pentru ca in urma cu ani de zile (cca 15) am mai facut asa ceva la nivel micro. Noi pentru ca de atunci lucrurile au evouat foarte mult.
In primul rand am reinceput sa fac editare video. Mi-am facut si un canal pe youtube (nu am decat 20 de abonati si daca aveti mila o sa faceci gestul de a va abona si comenta la canal link la finalul articolului). Am testat cateva editoaoare video si ma declar  multumit de Shotcut – un editor absolut gratuit, de Davinci Resolve dar am inceput sa ma joc si cu Adobe Premiere. Nu ma simt insa suficient de stapan pe el incat sa il cumpar.
Am reinceput sa fac fotografie si am un site dedicat in UK (link la final).
Am invatat sa folosesc destul de bine Elementor: un plugin vizual editor pentru wordpress iar portofoliul meu a crescut cu cateva site-uri avand in vederea ca am pierdut site-urile care erau in Romania pentru ca detinatorii nu si-au platit domeniile. Asa ca am achizitionat domeniul elementor.ro si voi posta acolo tutoriale (in romana), resurse despre elementor si wordpress.

Printre multele mele preocupari nu am renuntat la seriale (ma gandesc la o serie de articole pe blog despre seriale) administrez in prezent 10 pagini de FB (voi renunta cel putin la jumatate din ele) si 2 grupuri pe FB. De asemenea din cand in cand il mai ajut cu canalul de youtube pe Christian Sabbagh.

Am in cap cateva proiecte totul este sa gasesc finantare pentru ele. Vom vedea :)

Preocuparile legate de politica nu m-au parasit insa am inceput sa le privesc cu ceva mai multa degajare desi sunt destul de activ pe Facebook cand vine vorba de diverse evenimente politice.

La final am totusi o intrebare: Blogul se numeste Filosofie Suburbana. Cum ar fi daca as face si un canal de youtube la fel?

Altceva? sunt tot in Anglia in micul orasel Redditch si ma simt f bine in mica mea garsoniera din padure.

mai jos aveti linkurile pentru site, pagininile de FB si canalul YT.:)

PS: poza e facuta cu Canon 1300 D in fata blocului meu din Redditch.

CANAL YOUTUBE :: FACEBOOK FAST WEBSITES   :: FACEBOOK FOTOGRAFIE ::  FAST WEBSITES UK WEBSITE ::