Mi-am tras blog, hahalerelor! | Blogul George Becali

 

Mi-am tras blog, hahalerelor! | Blogul George Becali

 

cinava a facut o gluma si a inregistrat  domeniul http://www.georgebecali.ro .

image

cu siguranta nu este blogul sau pentru ca in 2004 administrat www.becali.ro  (domeniul exista si acum dar va redirectioneaza la www.png.ro)

asa ca ca degeaba s-au grabit sa ii ureze bun venit destui bloggeri  printre care si InconstantiN. Blogul este teapa :D

Technorati Tags: Becali,PNG,Politica,Blogosfera,funny

 

 update:  nu e teapa . mea culpa!!!!

pe www.georgebecali.ro  este link la blogul sau. sunt debusolat… de scris nu scrie el ci altcineva. mie in suta …  insa am eu vaga impresie ca Gigi nu stie de ce scrie acolo. ps: dau un telefon  :D

 

image

2 thoughts on “Mi-am tras blog, hahalerelor! | Blogul George Becali

 1. Buna ziua.

  Domnule Becali,sunt un om simplu gin Giurgiu,cu o familie cu 2 copii.Eu sunt pensionar,am 51 de ani,cu o pensie de 900 lei iar sotia este contabila cu o retributie de 1000 lei pe luna.Cei 2 copii sunt la scoala,la liceu.De curand,la o investigatie medicala intamplatoare,unul dintre copii,care are 19 ani,a fost gasit cu GANGLION TUMORAL SUBCLAVICULAR.Din pensia mea si salariul sotiei,ne este imposibil macar sa incepem sa facem investigatii ample pentru copil.Va rog in numele lui Dumnezeu,daca vreti ajutati-ma cu o suma de bani pentru a putea trece cu copilul de acest prag nevast lui.si noua implicit.Ganditi-va ca si dvs. aveti 3 flori langa dvs.si Dumnezeu sa le ajute,va bucurati de ele,asa vreau si eu sa ma bucur de copiii mei,dar acest regim politic mai are putin si ne eutanasieaza,ca pe caini.Va implor sa ma ajutati chiar daca suma de bani cu care ati dori sa ma ajutati ar fi sub forma de imprumut.Sa zic o suma cam de 3-4000 euro ,cam prin primavara ,poate martie-aprilie,sa pot sa o restitui,daca imi spuneti cum.Eu am un cont bancar la Giurgiu ,la CEC BANK ,cont pe care vi-l indic si dvs.
  RO62CECEGR0108RON0294437-STEFAN VIOREL
  CEC BANK GIURGIU

  Va multumesc mult si astept un semn de la dvs.

  Dumnezeu sa va ocroteasca pe dvs.si familia dvs.

Comments are closed.