Mircea Badea – analist politic iar Elena Udrea si-a pierdut sarmul

unu: Sondajul realizate de Marius Pieleanu si trambitat pe Antena 3 arata inca o data ca traim intr-o tara din secolul 19. Pentru ca doar cu asemenea mentalitate Mircea Badea  poate fi perceput ca analist politic. Faptul ca au incredere in emisiunea lui si in el, este perfect normal insa pana la a-l promova pe bloggerul Mircea Badea drept analist politic imi pare o tampenie crasa din partea unui institut de cercetare/sondare… iar vina nu este a bucurestenilor ci a celor care au conceput chestionarul.

doi: Ce ma frapeaza este ca Elena Undrea este in topul neincrederii bucurestenilor… bai ma lasi? nu sunt eu fanul lu’ Elena Udrea dar am vaga impresie ca este o facatura. Nu aveam cum sa scada atat de mult in cateva luni.

anyway… cine vrea sondajul il gaseste pe blogul lui Dan Andronic care are mai multe comentarii legate de rezultatele sondajului.

2 thoughts on “Mircea Badea – analist politic iar Elena Udrea si-a pierdut sarmul

  1. Mircea Badea a fost dat pe locul 2 si de catre Realitatea. La topul 10 Pt Romania. Si asta oficial, ca neoficial, si atunci a iesit pe primul loc….
    Legat de constructia chestionarului, a fost foarte buna. IAr la analisti politici, Intrebarea fost .. Cata incredere ……. ziaristi si comentatori politici.

  2. @vova: pai asta ma enerveaza: ziaristul este ziarist, iar analistul analist. vreau sa vad constructia chestionarului interpretarea, atunci o sa mai revin.
    multzam pt vizita :)

Comments are closed.