Mogulul cu umor

Il banuiam pe mogulul Dan Voiculescu de umor de cand am observat ca cei de la Intact ii spuneau asta fara nici o retinere pe postul sau. Am ascultat si farsa pe care i-a facut-o Buzdugan lui Dan Voculescu si am ras. Astazi s-a confirmat banuiala mea. Via  Sorin Tudor aflu ca a mogulul nu are doar umor ci este si cool si are si initiative  online! S-a adaptat web 2.0 foarte bine si se descurca cu blogul ca pestele in apa. Mai mult, a inteles ca un blog poate sa faca bani, si ca toata lumea vrea sa faca bani din blog, [LINK1LINK2]  si ca atare a facut un anunt ca vinde publicitate pe blogul sau oferind discount lui SOV si Dinu Patriciu, in schimbul a 2 burse de blogger in valoare de 300 euro fiecare.

Citez:

“Vă propun o afacere (deh, prima vocaţie nu se uită): vând două spaţii de publicitate pe blogul meu contra 300 de euro, timp de trei luni. […]

Cu banii ăştia oferim două ”Burse de blogger” pentru tineri inteligenţi, cu idei şi condei, care se străduiesc să-şi facă cunoscut propriul blog şi să câştige şi nişte bani din asta.

Eu, la rândul meu, pun la bătaie două ”Burse de blogger”, ca să fim la egalitate. (Pun şi mai multe, important e ca ideea să prindă). Adresa oficială pentru oferte este: coolmogul@yahoo.com.

Sincer? Ideea lui Dan Voiculecu este excelenta. Si nu am vazut-o pana acum la nici un politician, lanici unul din greii din online. Exista o exeptie: Manafu care a facut ceva asemanator punand reclama pe blogul sau firmelor care au donat unui ONG niste bani. Nu face concurs cum au facut alti politicieni prin blogosfera ci vine cu ceva constructiv si… hai sa zicem corect. Tocmai pentru ca propune o afacere de tip win-win. Felicitari.

PS: Domnule Dan Voiculescu, nu mai sunt tanar, nu stiu daca am condei, dar imi surade ideea de a castiga bani cu blogul. Asa ca daca tot aveti 3500-7000 unici /zi  eu zic sa imi puneti un banner pe blogul dv. Sau un link in blogroll (sunt conivns ca deja stiti ce inseama astea odata ca ). Iar eu va trec la randul meu in blogroll sau va pun banner. Deal?

One thought on “Mogulul cu umor

Comments are closed.