O noua dragoste se infiripa…

cat love

De la Ioshka Buble aflu ca plictiseala lui Gigi Becali fata de politica (si fotbal) ii face pe unii membrii ai noii generatii sa se uite cu jind catre PD-L. Cu toate e este mic la stat si se vrea mare la sfat, Boc este curtat si se infiripa o noua dragoste intre cele doua partide.

cat-love

Votul asta mai mult sau mai putin uninominal a produs multe dezamagiri iar alianta neasteptata dintre PSD si PD-L a produs si mai multe. Se creeaza un culoar pentru un nou partid politic, insa acesta are nevoie de o puternica campanie nu doar de imagine si vizibilitate  ci mai curand una de mobilizare a electoratului care nu s-a prezentat la urne in acest an…

Asa in treacat ma gandeam  la ce-o sa fie anul acesta… Pe agenda electoratului deja au disparut probleme precum coruptia, justitia, etc. Criza va schimba si mai mult agenda electoratului iar Piramida lui Maslow ne spune ca atata timp cat oamenii nu isi statisfac nevoile primare  nu au de ce sa  se arunce la gatul politicienilor corupti… Asa ca daca 4 ani  romanii au trait cat de cat bine (pe credite) de acum incolo vor strange cureaua. Iar conducatorii nu au motive sa  se teama ca ii va trage cineva la urechi… Un nou partid va avea de munca… Iar Romania nu are inca un Obama.

sursa foto: http://i44.photobucket.com/albums/f8/afimyheart/cat-love.jpg