Reporter de mediu

Nu stiu cat de eco e blogul meu dar din cand in cand postez pe tema asta.  Nu pentru ca sunt prieten cu Dan cel verde (Dan Dumitrescu) ci pt ca planeta asta o sa se duca dracu’ daca nu incercam sa facem cate ceva. destule specii de animale au disparut,  calota glaciara se topeste, Realitatea Tv  se face verde o data pe luna insa lauda macelul lui Tiriac... Asta denota ca CSR e folosit doar ca arma de PR si pentru companii are valoare Zero. daca nu castiga bani, atunci castiga imagine.

Am mai postat despre EcoMagazin si dupa cum se observa l-am pus si baner aici pe blog.  Gratis pentru ca asa e normal. Nu permanent pentru ca mai sunt si altii care au nevoie de mica mea publicitate.

Sa revin insa la tema: EcoSapiens va invita sa sa va alaturati comunitatii de forumuri si bloguri ecologice.

EcoMagazin este intr-o continua cautare de persoane ambitioase care vor sa faca o schimbare in obiceiurile si mentalitatea celor din jurul lor, sa redea oamenilor respectul pentru Natura.

Cautam persoane care pot fi caracterizate de urmatoarele:

– responsabilitate, ambitie, dorinta de a invata;
– spirit de observatie, capacitate de analiza si sinteza;
– cunostinte temeinice de limba romana;
– cunostinte limbi straine (cel putin o limba straina), nivel mediu/avansat;

Aveti libertatea de a cauta si propune articole pentru a fi publicate pe EcoMagazin, de aceea am considerat ca e mai bine sa publicam cateva surse pe care le puteti completa cu propriile gasiri. Va dam astfel posibilitatea de a va documenta si scrie despre lucrurile care va intereseaza.

[…]

Activitatile de voluntariat organizate de EcoSemnal ( EcoMagazin, EcoSapiens si Naturalist) sunt recompensate prin cadouri ecologice care vor fi expediate prin posta celor mai activi colaboratori. Acest lucru este posibil datorita sponsorilor nostri. Mai multe detalii la adresa http://www.naturalist.ro/concurs/ro

Mai departe…. Pasi pentru publicarea articolelor pe EcoMagazin

2 thoughts on “Reporter de mediu

Comments are closed.