Rezultatele alegerilor europarlamentare

Primul lucru: la alegerile europarlamentare din acest an rezultatele nu vor fi diferite fata de cele parlamentare.

 Lupta pentru locul 1 se va da intre PSD si PDL care vor obtine in jur de 30 de procente. Prezenta la vot va fi scazuta si de data aceasta.  Incerc sa dau un pronostic la alegerile europarlamentare. Ordinea este urmatoarea: PSD, PDL, PNL, UDMR, PRM si, cu voia dumneavoastra ultima pe lista: EBa. De data aceasta insa intra in carti si PRM. Datorita lui Becali, Vadim are sanse mari sa ajunga in Parlamentul european.

Voi incerca sa public rezultatele alegerilor europarlamentare pe blog, probabil intr-un post separat. De asemenea vor fi publicate date de la Biroul Electoral Central. Follow Me :P

PS: gasiti aici informatii despre prezenta la vot:

Update 1:

Prezenta este un pic peste 20%. Poate cea mai scazuta din Uniunea Europeana. Nici iesirea la piata a lui basescu, nici indemnul lui Crin Antonescu, si nici falsa iserie cu demisia din CSAT a lu Geoana nu i-au facut pe romani sa se deplaseze la vot. Ce motive am avut sa NU VOTEZ: am comentat pe blogul lui Dan Voiculescu : sunt liber sa nu votez. Pestele de la cap se impute iar in 20 de ani politicienii, cu blog sau fara, nu m-au convins sa votez. Ei trebuiau sa fie exemplu pentru cetateni. Politicienii au obtinut ce au semanat: indiferenta cetateanului.

One thought on “Rezultatele alegerilor europarlamentare

Comments are closed.