Sa mai mananca si gura mea…

Probabil pe acest principiu a fost numit Emil Hurezeanu la Realitatea-Catevencu in functia de director. Daca la Romania Libera a pus angajatii sa vina cu pozele familiei, probabil acum pe site-urile trustului, pe canalul Realitatea de la youtube, si pe monitoarele din spatele prezentatorilor o sa vedem filme de la diverse actiuni ale angajatilor: nunti, botezuri, taieri de mot, avorturi inmormantari…

Care este motivul pentru care l-a angajat SOV pe Hurezeanu? Al competentei in nici unc az intr-ucat la RL a dat chix. Ziarul nu s-a relansat . Dimpotriva. mai mult a cazut. Chiar sa fie nevoie de o personalitate credibila la plebei  ca sa  creada gogosile pe care le spun la TV? Sau este batat in fata si pentru a lua ochii lumii de la masinariile financiare facut de trust? sau  este un premiu pentru ca a fost cuminte si nu amuscat decat in joaca mainiel stapanilor?

ps:Ma gandesc ca poate lui SOV nu ii ajung banii… oare o sa isi puna si google adsense ? sau o sa ne puna sa paltim pt a vedea arhiva asa cum incercase la Catavencu cu ani in urma?

sursa: http://www.adplayers.ro/articol/7/2610.html