Spamerul Urban naste monstrii

Urmand exemplul spamerului Urban, in interenetul romanesc a mai aparut o firma de recuperatori. Care la fel ca mentorul lor parlamentar fac spam:

Recuperam datorii,garantii <recuperare.datorii5@gmail.com

Domnului Director  General ,
 
Societatea noastra VESTIMPEX SRL Suceava recupereaza , in conditii legale , pentru DVS orice fel de datorii , garantii de buna executie , garantii bancare etc.
 
Pentru recuperarea datoriilor , DVS nu cheltuiti nimic , toate taxele judiciare de timbru , onorarii avocat , cheltuieli de reprezentare in instanta , alte cheltuieli le suportam noi , iar in caz ca datornicul DVS este insolvabil si nu are bunuri patrimoniale de valorificat nu pierdeti nimic pentru ca , asa cum v-am spus toate cheltuielile ocazionate de procese le suporta firma noastra VESTIMPEX SRL , care , pe langa alte activitati este specializata in recuperari de creante , litigii comerciale . expertizari , evaluari , lichidari.
 
In decursul activitatii noastre am recuperat in instanta de judecata ,  cu succes deosebit pentru clientii nostrii , datorii de multe miliarde de lei vechi.
 
In relatiile contractuale dintre noi pastram o confidentialitate deosebita protejandu-va relatiile DVS comerciale si contractuale chiar si cu datornicii DVS .
 
Pentru informare completa, prezentei scrisori am anexat si un contract de cesiune de creanta.
 
Asigurandu-va de respectul nostru deosebit va multumim anticipat pentru atentia acordata acestei oferte.
 
Director , administrator ,
 
Ing.ec. Constantin Popescu

bah Popescule, tu vrei sa iti trimit si tie mesajele pe care le-am trimis lui Urban?  De unde si pana unde crezi ca sunt eu director? termina draq ratatule cu spamul ca daca incep sa te alint de mama si de sfinti zici ca sunt neam prost.

ps: ba a ma-ti!