Sunt blogger cool? Aflu la blog & roll

blog roll 2

De la Sorin Tudor am aflat ca  Blog & Roll exista. Si este a doua oara cand se intampla. La Coyote Cafe (undeva pe langa Palatul Telefoanelor).  Ca sa fi acolo pe data de 2 noiembrie si sa iti dezvalui talentele la karoke trebuie sa  te inscrii pe invita.ro.  Asta nu garanteaza ca o sa fi invitat…  Am mai  incercat cu webstock… Tot pe Invita.ro am completat in test sa vad cat de cool sunt si daca fac parte din gasca bloggerilor cool. Rezultatul:

Mai nou coolnesul adevarat este sa nu fii cool sau sa nu aparti unei gasti. Cu alte cuvinte tu esti poate noul cool dar cu siguranta nu esti in masoneria bloggerilor cool. Oricum cine are nevoie de ei? Am inteles ca au uniforme hidoase.

Cum nu stiu daca  “masoneria”  accepta oi ratacite si, deci si prin urmare, (sic!)  nu stiu daca o sa ajung la Blog & Roll …  Dar nu doar pentru ca nu as putea fi invitat (nu vad de ce ar respinge o anomalie ca mine) ci din alte motive … am spus in alt post…

UPDATE: de la Cabral vad ca sunt destui care se enerveaza pentru ca trebuie sa iti faci user. Nici el nu si-a facut. fac pariu ca nu o sa treaca nebservat si  sa il vad cum se strecoara :lol: (desi cred ca se descurca cu badigarzii  :roll: ).

Nici InconstantiN nu se poate loga. asa ca am un sfat gratis pentru el: cere parola in email. Asa am facut eu :P. Cum eu ma vad deseara cu el in Green Hours la lansarea cartii lui Sorin, poate sa lipseasca de la karaoke.

concluzie: baietii trebuie sa scoata faza cu “members”  pentru ca e cam obositoare :)

2 thoughts on “Sunt blogger cool? Aflu la blog & roll

Comments are closed.