Tariceanu vs Antonescu. Pe Adsense

tariceanu vs antonescu
tariceanu vs antonescu
Reclama sufletul comertului :)

Alataieri seara am vazut pentru prima data la o televiziune o dezbatere intre doi candidati la sefia unui partid. Calin Popescu Tariceanu si Crin Antonescu. Ca sa fiu sincer pana sa vad emisiunea nu am crezut ca Tariceanu, poreclit in urma cu cativa ani Moliceanu poate sa aibe in asemenea discurs: argumentat, radical cand trebuie, deloc monoton…
A doilea lucru care trebuie remarcat este faptul ca pentru prima data lupta pentru sefia PNL se da deschis, astfel incat si cei din afara partidului pot sa urmareasca ideile celor doi. Nu se mai petrece ca pana acum in bucataria de partid.

Si, ca sa revin la titlul postului am remarcat ca Tariceanu isi face reclama in randurile membrilor de rand. Ca sa fie sigur ca mesajul sau va ajunge la ei si-a pus reclama pe google adsense.  Are nevoie de sprijinul filialelor sie ste constient de asta. A devenit un om politic puternic. La cat pumi in gura a luat de la Basecu oricine era in locul sau cadea. Ei bine bataliile politice l-au intarit. Insa nu atat de puternic inca sa infranga de unul singur bisericutele formate…

Crin, la randul sau, s-a pastrat curat. Sarac si cinstit cum este, si daca adaugam si doza feciorelnica pe care o afisaza,  are la randul sau sanse la sefia partidului. In urma cu  cateva zile eram convins ca o sa castige sefia PNL. dupa dezbaterea de la Antena 3 nu mai sunt.

Si, ca sa fiu onest prefer ca batalia in interiorul PNL sa se deruleze pe google adsense decat in jocuri de culise. Asta ar insemna ca inca nu am depasit stadiul nepotismului…  succes celor doi candidati.

ps: demersul de la Intact de a sustine candidatura Elenei Basescu ar parea admirabil daca nu as mirosi un oarece miros de mistocareala a la  Victor Ciutacu si bloggerul Mircea Badea :twisted:.  Sunt convins ca ei sunt de acord cu candidaturea frumoasei Elena  insa nu cred nici cat e negru sub unghie ca o si sustin :evil:.

Nici Eu… insa o sa ajunga in parlamentul Europei

4 thoughts on “Tariceanu vs Antonescu. Pe Adsense

  1. Tariceanu a crescut foarte mult in discurs si in calitatea sa de lider. Nu cred ca Antonescu, cu carisma si boemia sa, poate sa-i faca fata, intr-o batalie ulterioara, lui Traian Basescu. Imaginea romantica nu ajuta, ci un discurs argumentat ca a lui Tariceanu.

  2. f tare mi se pare faza cu AdSense’ul. asta da continuitate dupa campania misto pe care a avut-o si la parlamentare, pe online. e adevarat ca nu si-a mai schimbat site-ul, dar macar s-a mai tinut de blog. Antonescu sta f prost la capitolul asta. ma rog, nu stiu cat conteaza asta ptr membrii PNL, dar, din afara, ptr “internauti” conteaza..tariceanu rulz!:)

Comments are closed.