Vasile Dancu citand din Lucian Croitoru. Coicidenta, premonitie?

croitoru lucian

croitoru lucianCe legatura poate sa fie intre Vasile Dancu si Lucian Croitoru? La o prima vedere nici una. Totusi in 14 ocombrie, la doar 1 zi dupa ce abia picase semiguvernul Boc, Vasile Dancu scria pe blogul sau:

Prima motiune care trece fi trebuit sa fie cea depusa de PSD prin care ar fi trebuit sa cada guvernul PNL si UDMR care avea in 2007 19%. Au lipsit 12 voturi si PNL a condus cu intelepciune inca aproape doi ani, cu o majoritate netransparentă. Iar in 2008, cum spune un consilier al lui Mugur Isarescu, a fost un an in care, desi stiam de criza, am avut o politica fiscala si economica comparabila cu dezarmarea unei armate inainte de batalie.

Astazi, consilierul respectiv [cel care a venit in parlament cu o propunere de guvern si a fost Respins – Lucian Croitoru] a declarat la Monney Chanell:

Am avertizat încă din 2005 că ne îndreptăm spre criză. În 2008 politica fiscală a echivalat cu dezarmarea unei armate înaintea războiului. Ne-au lăsat cu un deficit foarte mare în loc de un surplus. Încă din 2007 erau clare semnele crizei. [sursa Realitatea.net]

Oare Vasile Dancu, acum retras la catedra a avut o premonitie? Refuz sa cred ca avea discutii telefonice cu presedintele [de facto] al unui partid rival.

2 thoughts on “Vasile Dancu citand din Lucian Croitoru. Coicidenta, premonitie?

  1. Victor suvorov, un defector KGB a spus intr-o carte: unde sunt mai mult de doua coincidente, nu e vorba de coincidenta.
    daca stau sa ma gandesc au fost mai mult de doua…

Comments are closed.