Video: Eba, de acord cu legalizarea marjuanei

 Ieri Victor Ciutacu a anuntat ca Elena Basescu, cunoscuta si ca EBa dupa cum ii zice lumea in oras, va fi invitata sa la emisiunea Vorbe Grele. Nu am apucat sa o vad in intregime dar ceva-ceva am reusit sa apuc. 

Videonews insa au fost baieti faini si au embeduit emisiunea pe care o puteti gasi in intregime  pe blogul Tonomatului.

“EBA a fost întrebată ce poziţie va adopta în două chestiuni delicate, dezbătute actualmente în PE. Este vorba despre legalizarea drogurilor uşoare şi sinuciderea asistată. Deşi a menţionat că, dacă va intra în Parlamentul European, se va supune politicii Partidului Popular European, Elena Băsescu a spus că, personal, ar fi de acord cu legalizarea “ierbii”. Ea a dat ca argument faptul că în ţări ca SUA, unde a petrecut un an, la studii, şi Olanda acest tip de droguri care nu dau depsndenţă sunt acceptate. […] întrebată ce părere are despre proiectul Nabucco, ea a răspuns simplu “Nu ştiu.”

 

1- EBa a raspuns in doi peri. “cred ca pozitia mea va fi si pozitia grupului popular european” nu si-a asumat nici o pozitie in calr.clar, Exceptie face sinuiuderea asistata dar acolo ori esti de acord, ori impotriva. Nu aveai loc de intors.

2- primul politician care zice: Nu Stiu.   IMO – e de bine. adica cam toti politicienii stiau tot despre orice.

3- dialogul a fost funny si degajat ca intre doi oameni civilizati. Ciutacu  a fost amuzant rau: “Independenta lu’ tata”.

4- S-ar putea ca Elena Basescu sa ajunga europarlamentar datorita emisiunii Vorbe Grele (atentie, nu datoria lui Victor Ciutacu – cand spun emisiune ma refer in egala masura la fiica presedintelui si la Victor realizator in egala masura… stiti… pentru sex e nevoie de doi ! )

 

Concluzie 2: EBa are un PR bun.Unul excelent chiar. Pacat ca nu si-au mentinut campaniile online. I-au explicat ca a rspunde cu “nu stiu” nu e rusine ci un atuu. Imi retrag cuvintele. EBa are cojones. Ciutacu inca le are.

 

 

 

 

am o dedicatie o dedicatie pentru EBa dar intr-un post viitor.

ps: Ciutacu a lansat in finalul emisunii niste… vorbe grele! Foarte grele: “e visul meu sa vin sa te iau de acasa din casa lui taica-to sa te duc la altar!”

3 thoughts on “Video: Eba, de acord cu legalizarea marjuanei

  1. Las’ ca daca ajunge s-a scos Ciutacu. N-o sa uite mititica cine a ajutat-o :))))))))))))

Comments are closed.